Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 74

Téma: Rozdílová recenze zařízení FSC Pocket LOOX N560

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    58

    Jo, to je jasný...jméno a heslo mam (funkční, ověřeno na noteboku s WiFinou) ale tam se stejně s PDAčkem nedostanu....po výběru sítě mi to vždycky hodilo tu chybu.......
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od Drolan
    Jo, to je jasný...jméno a heslo mam (funkční, ověřeno na noteboku s WiFinou) ale tam se stejně s PDAčkem nedostanu....po výběru sítě mi to vždycky hodilo tu chybu.......
    Zatim jsem s tim extra nelaboroval, ale do svoji domaci zabezpecene site (WEP, 128b) se taky nemuzu dobusit (jedu Ad-hoc), pritom z NB to jde. Ten program Connectmobility-E2C kterej je tam zrejme integrovanej od FSC, mi prijde takovej debilni - neni na to nejaka lepsi utilitka, pripadne lze to nastavit primo nativne ve WM2005?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    0

    trosku mimo, chcem kupit toto pda a kedze to bude moje prve pda jedna otazka,zvladne divx video 640 krat 480 bez sekania s stereo zvukom????
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    58

    Jo, video 640*480 jede naprosto v poho... (ale potom lze používat PDA jako vyhřívání kapes při tuhých zimách....zkuste si někdo sáhnout po 10ti minutách dozádu na ten nápis...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od Drolan
    Jo, video 640*480 jede naprosto v poho... (ale potom lze používat PDA jako vyhřívání kapes při tuhých zimách....zkuste si někdo sáhnout po 10ti minutách dozádu na ten nápis...)
    V cem to prehravas? Ja pouzivam TCPMP a napr. video 'BMW 760Li (jízdní)' viz http://www.auto.cz/testy/bmw-760li-dvanact-cest-k-vrcholu.html dela v benchmarku v tomto programu prumernou rychlost 115.52% ...

    EDIT: vyse uvedene jsem zkousel pri nastaveni na DirectDraw, ale i pri prepnuti na Intel Xscale je to prakticky stejne ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    Zdravím,mám otázku ohledně komunikace n560 a N6230 po bluetooth.Používám v klasickém PC Nokia suite a hledal jsem nějakou podobnou komunikaci v N560. U loox 718 při komunikaci po modrozubu se nábídl alespoň přenos souborů u N560 nic takového nebylo. Je nutné doinstalovat nějaky soft? a nebo to je záměr.Jsem si vědom toho že 718 a N560 mají rozdílný soft Windows. Díky za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    22

    na univerzitach v CR se v soucasne dobe buduje sit eduroam se dvemi wifi sitemi/ SSID:
    1) eduroam-simple - bez sifrovani, pripojeni pro notebooky je automaticke a overeni probiha az po pokusu pripojit se na webove stranky, prohlizec musi podporovat ssl
    2) eduroam - PEAP/ms-chap-v2, navod na pripojeni by mel byt na http://eduroam.zcu.cz, snad je to pristupne i z jinych univerzit.

    zatim tohle PDA nemam, pocitam, ze si ho poridim tak do tydne, cekam na dodavatele, pak muzu poslat blizsi info a zkusenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    0

    kedze 560 bude moje prve pda mozem jeden dotaz?je to kompletne lokalizovane wm5????aj nastavenia a pod?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    0

    a este jedno ako na tomto pda pobezia aplikacie a hry s rozlisenim 320krat240???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    1. Kompletni lokalizace do cestiny je z dilny Sunnysoftu a je soucasti zarizeni prodavanych oficialne v CR
    2. Pobezi, ale pomalu a asi ne uplne vsechny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    0

    dakujem za odpovede.inak ja ho kupim cez www.hej.sk.ono normalne kupit ho v predajni nie je kde.v bratislave ani datart,nay pda nedrzia.ako je to v cechach???ma fu-siemens nejaku predajnu na pda???este k tomu videu,pri 640krat480 v stereu zvladne aj akcne rychle sceny napr.matrix???a ako sa da zistit ktory program je pre 320*240 a ktory 640*480???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Proste se zeptejte, jestli je soucasti toho baleni nejaka lokalizace - system je v anglictine a je nutne ji doinstalovat.

    Pokud jde o vykon, je to myslim popsano v recenzi. Seznam kompatibilnich her neznam, ale cim akcnejsi, tim to je horsi. Logicky a deskovy hry jsou vetsinou bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    0

    este sa chcem spytat na ten usb host ci ako to vola mam digifotoaparat sony na ktorom je miniusb a k nemu kabel kde je na konci klasicky USB.je tento fotak mozno priamo spojit s N560 a rovno do neho stiahnit fotky????a co sa tyka pamatovych kariet secure digital,nemal som s nimi nikdy cest ake rychle by bolo najlepsie kupit aby slo pozerat aj filmy???chcem kupit 150rychlostnu bude to stacit???alebo nejaky novsi typ SD kupit???
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Na filmy ti staci temer jakakoliv.Ta 150 rychlostni by mela uplne dostacovat. Stejne filmy nebo vetsi soubory z pocitace musis tahat pres ctecku, jinak je to zoufale pomaly (na rychlosti karty nezalezi). Ale vyssi rychlost karty neni uplne k zahozeni, mel sem kdysi SD kartu 1Gb(znacku uz nevim) a kdyz sem treba zkousel udelat backup, tak to trvalo snad hodinu. Takze spis bych sel do nejaky rychlejsi, teda pokud by tam nebyl nejaky vyazny cenovy rozdil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Premyslim, jestli si mam koupit Acer 311 + Navilock BT338 nebo Tenhle FS N560. Cenove to vychazi zhruba nastejno. Integrovana GPS by se mi libila, jen me trochu desi to pomale nabihani. Myslite, ze je to HW chyba, nebo se to casem opravi nejakym novym firmwarem? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Velká recenze Fujitsu Siemens Computers Pocket LOOX 4xx
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 20-06-2007, 09:44
  2. Velká recenze zařízení FSC Pocket LOOX N500/N520
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 76
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 11:10
  3. Velká recenze zařízení FSC Pocket LOOX C550
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 18-01-2007, 19:49
  4. Velká recenze zařízení FSC Pocket LOOX 720
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 113
    Poslední příspěvek: 09-12-2005, 18:43