Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Rozhodování MDAC I nebo MDAC II?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    14

    Dobrý den,

    mám teď dilema. Plánuji zakoupit MDA Compact, ale nevím který. Jedničku můžu koupit za cca 1000Kč (T-Mobile Extra + Bonus body) a dvojku za 2500,-(taky T-M Extra). Co si vybrat? Je Compact II o tolik lepší, že stojí za těch 1500, za které bych mohl mít třeba paměťovou kartu, nebo dostačuje ta levnější první verze? Mé využití: kontrola mailů, sem tam navigace, icq, word+excel, příležitostně www, MP3 atd. Takže žádné velké nároky. Jediné, co mě táhne ke dvojce je WM5. Co byste mi poradili? Předem děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Osobně bych šel do 2ky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Taktéž
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No jo, ale Hermes je uplne jine zarizeni nez Compact... A bude hlavne cenove...

    Pokud tahne WM5, neni o cem premyslet, nemluve o EDGE u 2ky. Ale z ceho bych mel strach je ten Word a Excel. Tohle honit na QVGA... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    samo do jednicky..2jka je pomala jak snek .. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od beecher
    Ale z ceho bych mel strach je ten Word a Excel. Tohle honit na QVGA... :sarcastic:
    Není třeba mít strach, nebudou to žádné obrovské tabulky a grafy či stostránkové romány Fakt nejsem žádný náročný uživatel. Jen chci zkusit poprvé PPC a když mám u T-M tak výhodnou nabídku, tak proč ji nevyužít...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak to jo, ale mne napada, nebude lepsi Vario? Klavesnice a WiFi se asi sikne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od beecher
    Tak to jo, ale mne napada, nebude lepsi Vario? Klavesnice a WiFi se asi sikne...
    No to ještě taky připadá v úvahu. Uvidíme. Nevíte, prosím, jaká je ve standardním balení paměťová karta? Jestli tam vůbec nějaká je. Myslím u Varia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nejsem si jist, ale myslim, ze nejsou ani u jednoho zarizeni dodavany pametove karty... Ale rad se pletu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    11

    K těmto zařízením nebývají v základním balení paměťové karty, ale při dnešních cenách to už tolik nebolí
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA Vario II nebo MDAc III s Wifi u T - Mobilu
    Od Pinochio v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-04-2007, 14:58
  2. T-mobile : MDAc III je to Artemis, nebo Hero?
    Od killerGBU_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-01-2007, 18:07
  3. AirLogic icombi AH 10+MDAc II nebo Vario
    Od Raider_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-06-2006, 01:25
  4. MDAc-HW závada displeje nebo jen SW problém?
    Od Emper_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-11-2005, 12:08
  5. co je vhodnější MDA I nebo MDAc v použití s GPS
    Od Zey_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-03-2005, 20:02