Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Vyjadreni tvurcu Windows Mobile k indikatoru baterie v AKU2

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Dohady a myty kolem pritomnosti indikatoru baterie v zahlavi today obrazovky definitvne padly. Jeden z tvurcu Windows Mobile 5 , Mike Calligaro, se na blogu Windows Mobile teamu vyjadril k tomu jak to je. Zkracene cesky:
    Kdyz v AKU2 dali nahoru baterii misto hodin, dostali feedbacky na to jak to je dobry i na to jak to je spatny (i jeden o de me ) ). Udajne je ale vic positivnich fewdbacku na baterku, takze tam i nadale zustane. Ale aby se zavdecili i druhe strane, je mala zmena je v minor verzi AKU 2.2, kdy je pomoci upravy v registrech mozne dat zpet hodiny:
    Kód:
    HKLM\Software\Microsoft\Shell
    ShowTitleBarClock=DWORD:1
    Pro aplikaci je nutny restart. Pokud si nejste jisti co konkretne mate za verzi, zkuste tohle a pokud to zafunguje, vite na cem ste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, AKU 2.2 jeste nebyl vydan, takze tezko jej nekdo muze mit v zarizeni...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Me by ani nevadilo ze to tam dali, ale aby se to menilo jen ve dvou ruznych urovnich, to si snad delaji z lidi legraci.. V tom pripade je to naprosta zbytecnost. Informace ve stylu uroven nabiti vasi baterie je nekde v rozmezi 60% az 100% nebo taky nekde v rozmezi 20% az 59%, vyberte si, to je hodne ujete.. :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    No, beechere, ty abys nerejpal. Napsal jsem to nadcasove, kdyz to nekdo zkusi ted, tak proste zjisti, ze AKU 2.2. nema
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    50

    ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Wizard/Roms/Cingular/Cingular_RUU_WIZARD_217_AKU22_Basic.exe

    Keby to nahodou niekdo hladal a nemusel
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Me by ani nevadilo ze to tam dali, ale aby se to menilo jen ve dvou ruznych urovnich, to si snad delaji z lidi legraci.. V tom pripade je to naprosta zbytecnost. Informace ve stylu uroven nabiti vasi baterie je nekde v rozmezi 60% az 100% nebo taky nekde v rozmezi 20% az 59%, vyberte si, to je hodne ujete.. :no:
    to naštěstí vyřešily a rozlišovací schopnost je po pěti procentech. Také mě mile překvapilo že se podle nastavení mění i Today plugin Datumu
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00152040_bat_qsIK.png 
Zobrazení: 37 
Velikost: 43.4 KB 
ID: 4857   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00152040_hod_1T7e.png 
Zobrazení: 38 
Velikost: 43.4 KB 
ID: 4858  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nechci nic rikat, ale nez treba FSC vyda nejakou flashku s cimkoliv (jestli vubec vyda), tak ubehne tak rok a za rok uz N560ku mit nebudu.

    Edit: Mozna FSC prekvapi... Ale jejich updaty zadarmo nejsou.. Pokud tedy AKU neni neco jako GSM v PDA To by potom bylo na nic..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    to naštěstí vyřešily a rozlišovací schopnost je po pěti procentech.
    A kde to vyřešili?.. Na mé AKU2 ROMce nic vyřešeného neni, a to vypadá takto:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00154976_capture001_uvMO.jpg 
Zobrazení: 43 
Velikost: 40.7 KB 
ID: 4921  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    já to mám v procentech ops:

    EDIT: jen dodám že mám AKU 2.2
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Tu AKU 2.2 předpokládám, že stáhnu na ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Wizard/Roms/Cingular/Cingular_RUU_WIZARD_217_AKU22_Basic.exe Je to tak prosím? Pokud tedy již AKU 2.2 není v T-Mobile CZ ROM - 2.21.2.111? Diky moc za info.

    Nebo poradi mi nekdo please jak dat hodiny nahoru? Co kde stahnout? Jen doufam, ze se do me hned nekdo nepusti, ze mam poradne cist :? Ten postup v registrech se mi nezdařil. Tu danou položku tam nemám.Pomalu se do toho dostavam a jsem rad ze jsem ted natlacil novou TM ROM pres OrangePL Co sem musel přečíst řádků, než se povedlo. Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Kdyz nejakej klic/hodnotu v registrech nemam, tak si to co? Vytvorim... :sarcastic:

    Nova TMO-CSY ROM AKU 2.2 neni, jak je napsano v ty diskuzi. Stejne tak za Cingular 2.17 asi nebude. AKU 2.2(2.3?) maji RUU_Wizard_OrangePL_Customize_WWE_224_Aku23_A2DP_N OCID a MrClean_RUU_WIZARD_224a_AKU23_WWE
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    78

    ELSoft-ovi.
    Chtěl bych plugin na Today obrazovce o stavu bat. paměti atd., který máš tady na today Ty.Kde se dá stáhnout?Je free? Dík za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    OT: jedná se o SPB Pocket Plus a free bohužel není
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Muzu se zeptat jak se pozná jakou mam AKU?
    Já měl na Miu hodiny nahoře od začátku akorát jsem v nastavení času musel zaškrtnout aby se mi tam zobrazovali i v jinejch aplikacich
    Jak bych tam mohl případne dát tu baterku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nahrazeni indikatoru baterie casem a datumem
    Od fahrus_ce4you v sekci + Registry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 13:40
  2. Oficialni vyjadreni HTC k upgradum stavajicich zarizenich na Windows Mobile 6
    Od Saman_ce4you v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-03-2008, 17:59
  3. Windows Mobile 6 Standard vs. Windows Mobile 6 profesional
    Od fablok_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 15:50
  4. Nové verze lokalizace od obou našich hlavních tvůrců
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 04-09-2006, 09:23
  5. Windows Mobile 2003 Second Edition Adaptation Kit Update (AKU2.6)
    Od Pavel Koza v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 02:02