Ahoj, mám usb opt. myšku, myška funguje, jen pda nezobrazuje kurzor. Co si mám nainstalovat, aby kurzor fungoval? V diskusích jsem tu narazil na soubor usb_hid.cab, ale ten nic nedělal, vše při starém..
Díky
Ahoj, mám usb opt. myšku, myška funguje, jen pda nezobrazuje kurzor. Co si mám nainstalovat, aby kurzor fungoval? V diskusích jsem tu narazil na soubor usb_hid.cab, ale ten nic nedělal, vše při starém..
Díky
http://www.deje.gmxhome.de/software.html
Po instalaci asi bude nutne resetnout zarizeni bez zapojene klavesnice a pak klavesnici pripojit...
No nevim me to na N560ce teda nefacha.. Mpointer ukaze nejakej transparent error a s driverem mi to zadny ukazatel neukazalo... Na tech strankach pise jen o kompatibilite s 2003
dotaz byl na kurzor myši...Původně odesláno od beecher
...navíc ani jedno na WM5 nefunguje... :-(
Úprimnú sústrasť, tiež som to riešil na mojej mašine, tuším beecher mi aj poslal nejaké typy, ale neporiešil som. Kurzor je skrátka neviditeľný. A ten transparency color error mi to hádzalo tiež ... :-(
Taky sem se to snažil vyřešit, sice bez úzpěchu, ale je zajímavé, že na Dellu x51v se ten kurzor normálně zobrazí, takže to nějak musí jít vyřešit...
a zkouseli ste primo ten HID driver? je to porad na WM 2003 ale treba to pofacha ja sam to nemohu vyzkouset, ale zkuste http://www.deje.gmxhome.de/download/HID-Beta.zip
PedroKV: To, ze jsem te odkazal tam, kam jsem te odkazal, je z toho duvodu, ze to je jediny software, ktery dokaze ten kurzor zobrazovat. Tzn. pokud je s tim problem, tak snad neni problem napsat tomu cloveku, aby se na to podival, ne? Pripadne doplnil i podporu WM5...
Heretic: A to jsi videl kde? Nebylo to s Stowaway BT myskou?
Viděl sem to na tom videu, jak si ten majitel x51v udělal z pda stolní PC, použil cf usb host.![]()
HID som skúšal ale tiež s nulovým výsledkom ( transparency color, hahaha). vzhľadom na recenziu C550ky ( kde Pavel Koza toho s myšou tiež moc nevidel) , asi to bude nejaká dobre zašitá ( v registroch?) vlastnosť WM5. Keby sa našla nejaká dobrá softwarová duša, čo tomu rozumie ...
jedinej problem je ten, ze ten programek(jako i ostatni) nebyly naprogramovany pro wm5 jinak si myslim, ze to problem nebude a to bude obdobne jako na 2003
tak jsem napsal autorovi, ale odpovědi jsem se nedočkal.. :-(
no nasel sem na netu tohle tak to zkus, je to wm5 compatible.
no...tak tohle sice kurzor zobrazi ale rozhodne nejde ovladat mysi...kurzor se totiz ovlada D-PADem...takze problem s myskou to stale neresi...Původně odesláno od Snehulak
Jak to vypadá s tou myší, vyřešil to někdo?