Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 43

Téma: Chybějící kurzor USB myši ve WM5

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Ahoj, mám usb opt. myšku, myška funguje, jen pda nezobrazuje kurzor. Co si mám nainstalovat, aby kurzor fungoval? V diskusích jsem tu narazil na soubor usb_hid.cab, ale ten nic nedělal, vše při starém..

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    http://www.deje.gmxhome.de/software.html

    Po instalaci asi bude nutne resetnout zarizeni bez zapojene klavesnice a pak klavesnici pripojit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No nevim me to na N560ce teda nefacha.. Mpointer ukaze nejakej transparent error a s driverem mi to zadny ukazatel neukazalo... Na tech strankach pise jen o kompatibilite s 2003
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    http://www.deje.gmxhome.de/software.html

    Po instalaci asi bude nutne resetnout zarizeni bez zapojene klavesnice a pak klavesnici pripojit...
    dotaz byl na kurzor myši...
    ...navíc ani jedno na WM5 nefunguje... :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    Úprimnú sústrasť, tiež som to riešil na mojej mašine, tuším beecher mi aj poslal nejaké typy, ale neporiešil som. Kurzor je skrátka neviditeľný. A ten transparency color error mi to hádzalo tiež ... :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    Taky sem se to snažil vyřešit, sice bez úzpěchu, ale je zajímavé, že na Dellu x51v se ten kurzor normálně zobrazí, takže to nějak musí jít vyřešit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    a zkouseli ste primo ten HID driver? je to porad na WM 2003 ale treba to pofacha ja sam to nemohu vyzkouset, ale zkuste http://www.deje.gmxhome.de/download/HID-Beta.zip
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    PedroKV: To, ze jsem te odkazal tam, kam jsem te odkazal, je z toho duvodu, ze to je jediny software, ktery dokaze ten kurzor zobrazovat. Tzn. pokud je s tim problem, tak snad neni problem napsat tomu cloveku, aby se na to podival, ne? Pripadne doplnil i podporu WM5...

    Heretic: A to jsi videl kde? Nebylo to s Stowaway BT myskou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    Viděl sem to na tom videu, jak si ten majitel x51v udělal z pda stolní PC, použil cf usb host.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    HID som skúšal ale tiež s nulovým výsledkom ( transparency color, hahaha). vzhľadom na recenziu C550ky ( kde Pavel Koza toho s myšou tiež moc nevidel) , asi to bude nejaká dobre zašitá ( v registroch?) vlastnosť WM5. Keby sa našla nejaká dobrá softwarová duša, čo tomu rozumie ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    jedinej problem je ten, ze ten programek(jako i ostatni) nebyly naprogramovany pro wm5 jinak si myslim, ze to problem nebude a to bude obdobne jako na 2003
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    tak jsem napsal autorovi, ale odpovědi jsem se nedočkal.. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    no nasel sem na netu tohle tak to zkus, je to wm5 compatible.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Snehulak
    no nasel sem na netu tohle tak to zkus, je to wm5 compatible.
    no...tak tohle sice kurzor zobrazi ale rozhodne nejde ovladat mysi...kurzor se totiz ovlada D-PADem...takze problem s myskou to stale neresi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Jak to vypadá s tou myší, vyřešil to někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. kurzor mi nejde přesně po mapě
    Od laikjos v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-02-2010, 22:41
  2. Připojení USB myši
    Od symmetry_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 22:25
  3. N560 a kurzor myši.
    Od Konečný Milan v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-08-2007, 09:10
  4. kurzor monitoru na displeji PDA
    Od ok2shi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-10-2005, 14:00
  5. PDA místo myši
    Od rmasek v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-04-2005, 11:50