Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Proč mi nyní nejdou instalovat .CAB programy, když předtím šly?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    30

    Přátelé - kamarádi,
    prosím o radu - dosud (než jsem chtěl nainstalovat VM5torage) mi šly nainstalovat .CAB programy standardním způsobem: copy do MDA, průzkumník, poklep a už to jelo...
    Poslední dobou však mi to dává hlášku "K souboru xxxyyy není přidružena žádná aplikace. Nejprve spusťe aplikaci a poté v této aplikaci otevřete tento soubor." Začalo to zmíněným VM5torage - poradili jste novější verzi - vyšlo jich hodně, ale ani ta nejnovější - nic
    Nejhorší je, že od té doby mi to dává hlášku ke každému .CAB.
    Mám zazálohováno BackupManagerem, vč. registrů - provést HR a zpětně reinstalovat? Nebude se to opakovat?
    Poslední programy byly .EXE soubory - HotWAX, PocketKIM, ty šly dobře.
    Bohužel, které jsem tam strkal před oním prvním selháním s VM5torage si již nepamatuji, ale bylo jich dost, něco jsem taky odebral...
    Díky za každou radu. K internetu se dostanu až v úterý, tak nebudu moci odpovědět obratem.

    :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    zkuste toto
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    30

    Díky za radu - zkusil jsem to - chvili trvalo, než jsem našel editor registru neinstalovaný z .cab.
    Postupoval jsem podle popsaneho ="V HKCR/.CAB byměl být String (Default) s hodnotou: cabfile ... pak v HKCR/CABFILE/SHELL/OPEN/COMMAND opět (Default) s hodnotou: wceload.exe "%1" /nodelete "=
    restartoval a nic. Stále hlásí, že není s .cab asociován žádný program.
    Je fakt, že jsem měl rovněž cabinstall a smazal jsem ho a asi od té chvíle již mi .cab soubor nejde nainstalovat.
    Může mi poradit ještě někdo? Díky předem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    kdyz zrusim CabInstaller, tak v HKCR\cabfile\shell\open\command\default mam \Windows\wceload.exe "%1"

    osobne nechapu ten parametr nodelete, co pisete: nevychazeji tam uvozovky...

    mam sice WM2003SE, ale snad to nevadi; na registry pouzivam TotalCommandera

    ps: kus z intenetu:
    Here is a list of command-line switches that wceload.exe supports:

    /delete - if value = 0 do not delete cab after install
    /noui - perform a silent operation. Do not ask if it is ok to overwrite the exiting files
    /nouninstall - do not create a .uninstall file. The applciation entry will not appear in Remove Programs list
    /askdest - will force wceload to display a dialog that allows user to select installaltion location and some other things
    /noaskdest - install specified applications to specified locations (see below)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    30

    No - byl jsem na uvedeném odkazu a postupoval jsem podle Pavluchy.
    Odchylky od jeho postupu vidím 2:
    1) nemám adresář CABFILE, ale CAbProvisioningFile, kde jsou ostatní podadresáře, jak uvádí
    2) u hodnoty uváděné Pavluchou se vy lišíte uvedením adresáře /windows/ před WCLOAD.EXE "%1"
    ad pozn -- uvozovky jsem použil u rovnítka k ohraničení uváděného řetězce...
    Tak nevím, zda by nebyl opravdu rychlejší HR + obnova z nejstaršího zálohování co mám a pokud by to dělalo dál, pak znovu + reinstalace ručně...
    Každopádně to ještě zkusím podle vás... dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Hledal jsem řešení na podobný problém, ale nenašel a abych nezakládal nový thread......

    Koupil jsem nové PC, proběhla instalace XP a došlo i na ActiveSync a připojení MIO A 701.
    Na starém PC jsem instaloval programy přes ActiveSync takovým způsobem, že jsem klikl pravým tlačítkem na příslušný CAB soubor a v kontextovém menu byla jako jedna z možností (kromě rozbalit atd.) i cabinstall nebo tak něco. Výběrem této funkce došlo k bezprolémovému nainstalování obsahu souboru do PPC.

    Bohužel si nemohu vzpomenout, jak jsem toho dosáhl, že tam bylo takové shell extension, zkouším to nyní s Cabinstall 1.04 od SK, ale s tím musím soubor cab nakopírovat do PPC a to na starém nebylo nutné, instalovalo se to rovnou z Windows, z jakéhokoliv adresáře.

    Může mně někdo poradit , předem děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak nereagujte, už jsem to objevil, řešení je CABviaActiveSync.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. prosim nejdou me instalovat programy
    Od pancus323 v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-01-2011, 14:32
  2. MDA Vario - nejdou instalovat programy
    Od cagik v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-06-2007, 14:16
  3. Proč instalovat přiložený OUTLOOK 2002 ?
    Od Jerry Salcer v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-12-2003, 07:54