Warlords II - turnBased strategie konecne na svete
Warlords 2 - perfektni tahova strategie - tuhle hru myslim nemusim nikterak vice prestavovat a konecne si ji muzeme zahrat i na pocketPCckach :-D
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Na oficiálních stránkách je kupa screenů a hra vypadá opravdu moc pěkně. Demoverze je ke stažení na zmíněném linku.
Na oficiálních stránkách je kupa screenů a hra vypadá opravdu moc pěkně. Demoverze je ke stažení na zmíněném linku.
Warlords II jsou uz pekne stara hra (z roku 2003)...
Viz treba recenze na serveru svetpda.cz... ;)
Viz treba recenze na serveru svetpda.cz... ;)
Joo, to uz je pekne dlouho co jsem ji paril :D
Je vyborna, jen to po delsi dobe zacne byt furt o tom samem. A taky mi vadilo dost neobratne posouvani po minimape (mapa je obrovska a ten ctverecek symbolizujici obrazovku je velmi maly, cele je to pak dost necitlive)
Je vyborna, jen to po delsi dobe zacne byt furt o tom samem. A taky mi vadilo dost neobratne posouvani po minimape (mapa je obrovska a ten ctverecek symbolizujici obrazovku je velmi maly, cele je to pak dost necitlive)
chlapi omlouvam se, ja jsem tady nikde zminku o Warlords nenasel a v titulku jsem prehledl slovicko "discount" a tak jsem si tu informaci trochu spatne vylozil... a pred tremi lety jsem jeste ani nevedel, co to WM je takze sorry za ten omyl :D