Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Synchronizace?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Mam s loxem 1 zasadni problem:
    Kdyz v activesyncu vytvorim partnership, vse nastavim a muzu synchronizovat.
    Kdyz ho odpojim a zase pripojim, prihlasi se jako guest.
    Neni mozny ho vubec prihlasit do partnershipu k synchronizaci, activesync ho vzdycky pripoji jako guest.
    Jedina moznost je smazat partnership, pak se zase zepta jestli chci vytvorit partnership a zase muzu synchronizovat (vsechno odznova, coz je na nic) dokud neodpojim kablik.

    Nainstaloval jsem novej activesync (3,7 nebo tak nejak), novej firmware (5), novou lokalizaci a nepomohlo to.

    Mam w95, pripojuju pres COM.

    Tusi nekdo co s tim?
    diky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Zacal bych zde.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Napred jsem Vam chtel poslat tento odkaz, kde jsou nektere problemy tohoto typu reseny. Ovsem pak jsem si vsiml, ze mate Win95. Rekl bych, ze potrebujete ActiveSync 3.1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    ten puvodni active sync z CD od siemense (nevim verzi) byl jeste horsi nez 3,7 - delal totez a navic neumel obnovit ze stg souboru, tak doufam, ze ten 3,1 je verze jina a pro me lepsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    128

    Citace Původně odesláno od adamekma
    ten puvodni active sync z CD od siemense (nevim verzi) byl jeste horsi nez 3,7 - delal totez a navic neumel obnovit ze stg souboru, tak doufam, ze ten 3,1 je verze jina a pro me lepsi
    Spíš Win98SE a vyšší .

    Carlos
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jestli mate Win95, tak jina sance nez ActiveSync 3.1 neni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od LOCHi
    bohuzel musim rict ze loox tohle dost dela a to i se systemem s active syncem 3.5 a 3.7 a to v systemu WINDOWS ME (nedalal to ale u verze 3.6 - tu doporucuji nainstalovat)
    pokud se prihlasujete porad pod guest zkuste tedy acs 3.6 a hardwarovy reset looxe. pak by to uz problemy delat nemelo. :sarcastic:


    s pozdravem

    LOCHi
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od LOCHi
    Citace Původně odesláno od LOCHi
    bohuzel musim rict ze loox tohle dost dela a to i se systemem s active syncem 3.5 a 3.7 a to v systemu WINDOWS ME (nedalal to ale u verze 3.6 - tu doporucuji nainstalovat)
    pokud se prihlasujete porad pod guest zkuste tedy acs 3.6 a hardwarovy reset looxe. pak by to uz problemy delat nemelo. :sarcastic:

    LOCHi
    Tak jeste jednou - Windows 95 NEJSOU ActiveSync 3.6 nebo 3.7 podporovany!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    JA TU FIM ALE RIKAM ZE LOOX HAZE KRPY I S ACS 3.6 a 3.7 POD WINDOWS ME
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Tak jsem zkousel 3,1 i 3,7 a vubec vsechno mozny.
    3,1 je moc stara verze pro moje Pocket PC, takze me asi ceka upgrade na w98.

    Mezitim jsem jeste nekolik dni obnovoval ze stg - uz to neslo ani pres a-sync 3,7 a musel jsem to restorovat na cizim pocitaci s w2000.

    Zresetilo se to kvuli slaby baterce. A ja myslel ze to ma SW ochranu (
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    doporucuji XP home a mete jistotu ze vam pobezi vse novy .)) u Windows ME to obcas haze krpy takze radsi bych volil XP - sam na ne prechazim )
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Synchronizace s PC
    Od roze_ce4you v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-03-2009, 20:19
  2. synchronizace
    Od keellyy v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-02-2009, 15:33
  3. Synchronizace
    Od dhnitka v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-05-2008, 16:49
  4. Synchronizace
    Od George99 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-08-2007, 09:40
  5. Synchronizace dat
    Od Neo Jedi v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-04-2005, 12:23