Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Velké písmená na začiatku viet.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    36

    Vie mi niekto poradit, ako mám odstrániť automatickú opravu písania veľkých písmen na začiatku viet(Word Mobile), po bodke. Robí mi to na Axim X51v s WM5 na soft klávesnici Resco, ale aj na HW-klávesnici. V nastaveniach INPUT to nenachádzam.
    Vďaka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Start->Settings->Input->Options->odskrtnout Capitalize first letter of sentence...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od beecher
    Start->Settings->Input->Options->odskrtnout Capitalize first letter of sentence...
    Ved ide o to, ze aj ked som toto urobil, stale to hadze na zaciatok vety velke pismeno. Aj ked som isiel cez SoftReset. Skusam este odinstalovat Resco SF klavesnicu. Ozvem sa, ako to zabralo

    ..........takze, bohuzial, bez efektu. Skusal som hladat aj nejake nastavenia vo Worde (na sposob automatickych oprav), ale nic. Prosim, napiste mi svoje skusenosti. Vdaka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od beecher
    Start->Settings->Input->Options->odskrtnout Capitalize first letter of sentence...
    Este jedna reakcia: Aj ked urobim HR a mam uplne ciste PDA, vyssie popisany postup absolutne nefunguje, skratka- stale mi na zaciatku vety dava velke pismeno. Zistil som ze mi ho na velke nezmeni, ak za bodkou nedam medzeru alebo ak pred bodkou s medzerou je cislica.

    Je to zaujimave... Stretol sa s tym niekto?
    Prosim, poradte. Nie je to chyba len engl. ROM A06. Nepomoze mi, ak by som si nainstaloval nejaku nizsiu ROM? Inac Axim funguje bezchybne.

    Vdaka za kazdu reakciu, lebo uz som z toho zufaly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, tak zoufejte dal, ted jsem to taky zkousel, a ani Wordu ani v E-mailu to nefunguje... Huh... Ze by bugik ve WM5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    36

    Fakt uz neviem. Vyskusajte to viaceri, ci to robi aj vam. A poprosim vas, aby ste sa s nami podelili.
    Zaujimalo by ma hlavne, ci to robia aj starsie verzie ROM, napr. A01.

    A da sa s tym nieco robit? (sorry, ale ja nie som programator, len uzivatel, takze moc do tejto problematiky nevidim).
    Vdaka za odpoved.


    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Na LOOX N550 to dela taky, asi je to bug
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    WM 2003 SE se chovají stejně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    79

    HP ipaq h6340 verzia OS 4.20.0.3 funguje to spolahlivo. Capitalize first... ked zapnem tak nasleduje po bodke a medzere velke pismeno, /t.j. zaciatok novej vety/ vypnutie sa prejavi az v novo otvorenom dokumente.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od osch
    WM 2003 SE se chovají stejně.
    mne to na wm2003 axim x50v funguje bez problemu ROM A03 :O
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 31-07-2008, 02:39
  2. iPAQ 514 - nejdou psat pismena
    Od Pinochio v sekci iPAQ 5xx
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 17:32
  3. male/velke pismena x500+
    Od grog_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-10-2007, 16:42
  4. Qtek 8310 - místo čísel písmena
    Od Píďa_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-02-2007, 20:28
  5. vario a stale velke pismena
    Od jordan23_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 09:25