Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 44

Téma: Tony Hawk's Pro Skater 2 pro klasická PPC

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    a proč to neodzkoušíš ty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    11

    třeba proto, že Compact II ani Vario nevlastním. Zatím
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    no vsak na Variu a Compactu II THPS2 tezko pojede, kdyz to ma tak slaby procesory. To uz bych vic favorizoval MDA 2 nebo Compacta 1, ty maji docela dobre procesory...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    2

    Mam Acera n311 a neskrtam si. Pameti mam volny dost ale asi ten procesor se mu nelibi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    Stejně o moc nepřicházís, ovládání je hodně špatné.. Ale lepší to asi nebude ani u jiných her prostě těch pár tlačítek klávesnici nezastane..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Ja to hraju na x51v a jde to uplne skvele i ovladani je super
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    ja to paril na Compactu a super,ale musel jsem to mit taktnuty na 520MHz,jinak se to obcas seklo a i ovladani nebylo tak hrozny,jsou i horsi typy ovladani,jen ta pamet je strasna,kdyby to chtelo treba 25MB,tak v pohode,ale 28MB se mi podarilo vyhrabat jen obcas a jen po restartu..skoda(
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    22

    No taky to zkoušim na Compactu, a skoro mi to nejde... I po restartu se mi nepodaří uvolnit ttolik paměti... ona tam sice je, ale jak v nastavení vždycky posunu ten posuvník doleva na konec tý volný paměti, tak mi to ještě než se spustí hra skočí zpátky na optimum(cca 15)... Chtělo by to něco, kde se to dá nastavit na tvrdo, abych se vždycky před spuštěnim nemusel půl hodiny s**t s volnou pamětí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Když to dáte kousek od konce.. asi 2 nebo 3 MB tak to tak zůstane..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Huron_ce4you
    Guest

    Ahoj, mam problem s touto hrou, instalator verze 1.1 me nedovoli ji nainstalovat na me zarizeni ipaq h4100 i po tvrdem resetu s uplne prazdnou pameti. Nevite nekdo prosim co zapricinuje tuto chybu (ovsem pokud se jedna o chybu, 400 MHz by melo stacit) ? ma WM2003. Dik za odpovedi.


    EDIT:
    *Supported Pocket PCs

    Dell Axim X51V, Dell Axim X50, Dell Axim X30 above 500 MHz, HP iPAQ hx2410/2415, HP iPAQ hx2700/2750, HP iPAQ hx4700/4705.

    To si snad delaji srandu ne ? to mam s h4150 smulu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Ve slozce s active syncem bude slozka THPS2 a vni *.cab ten pak nahraj do ppc a spust. Tony jde od WM03se, budes muset pouzit nejaky program na otoceni displaye
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Siemens pocket loox N520 (312 MHz procesor) a slape to docela v pohode, seka se to jenom kdyz se dotykam displeje, jinak vubec Musim rict - konecne nejaka skvela parba
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    3

    Cau,mam problem s THPS2. Pokazde kdyz ho spustim nabehne jen na 3/4 displaye a zbyla 1/4 je černá. Nevite nekdo cim to muze byt? Hard-reset nepomaha.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    20

    To se mi na n560 taky stava, vlevo mam cernej pruh.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00225406_THPS2_U8Ea.jpg 
Zobrazení: 61 
Velikost: 31.5 KB 
ID: 6699  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    21

    Tuto hru jsem kdysi hrál na 6600 v symbian,.zajímavé,. že graficky to vypadalo dost podobně,.sice rozlišení to mělo 220*176, ale zas tenhle smartphone měl daleko menší operační paměť a co do výkonu, no, měl zhruba taktaci okolo 175 Mhz. Takže kde microsot dělá chybu,.. jak je vidět,. i na hloupém symbianu jede tato hra v pohodě,. takže naprgramovat ji tak, aby i mě běhala na S200 by určitě šlo. Jen dnešní designeři a programátoři her jsou daleko línější. Hry které by běhaly při větší snaze na pentium 1500 Mhz s operačkou 256 a grafárnou 256 si vyžadují alespoň 2 a půl giga a minimálně 500 giga ramky a 256 grafárnu....je to jen o vývoji,..všechno hned, dráž, méně náročněji ale rozhodně ne lépe. Dříve neznamená lépe.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vyzváněcí tóny
    Od Jabi_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-02-2011, 21:13
  2. Klasicka EN klavesnice
    Od tom028 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-12-2007, 11:33
  3. Melodie,tóny.
    Od drfuji v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-04-2007, 20:33