Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 43 z 43

Téma: Nefunguje ActiveSync 4.1 přes bluetooth

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To neni volne stazitelne, to je proste soucasti balicku SP2 pro WXP. Hm, zkusil bych odinstalovat SP2, zrusit veskere jine BT stacky a nainstalovat znova SP2 se zapojenym BT donglem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    14

    Staci odinstalovat ten BT manager a jeho ovladace. MS BT stack by tam mel stale byt primo ve winech a pri nove detekci by ho "mel" pouzit

    2 beecher > mam skoro stejnou konfiguraci (jak sem jiz psal) az na to, ze mi to nechodi, PC s W2000sp4, Wincomm BT stack a MSI BT dongle; NB s WXPsp2, MS BT stack a MSI BT dongle

    G
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    Tak MS stack jsem nenasel...ale zkusil jsem to na novem X-MICRO donglu...s jeho vlastnim X-micro Widcommem...a po chvili badani se to podarilo. Byl jsem SYNCHRONIZOVAN:!: :yes: Nicmene za chvili jsem zkousel zase starej SLIM..na tom samem Widcommu...a ten se diky X-MICRO widcommu ani nespustil. Po te jsem se nastval a SLIM dongla zahodil a zasunul znovu X-MICRO... bohuzel jsem ale musel celou proceduru nastavovani COM portu znovu absolvovat. Takze zase jsem byl synchronizovan s ActiveSyncem.
    Jsem zase o neco chytrejsi ..a dekuju bohu ze jsem si nekoupil dongle..a ze jsem to mel moznost jen otestovat...bez toho aniz bych zakoupil dongle. Muj result je.... NECHCI BLUETOOTH DONGLE ani VIDET!!! bohu dik za USB kabel. Nehlede na to ze pres bluetooth synchronizaci je prenosova rychlost tak mizerna ze mi to vlastne neni k nicemu!! Vubec to nestoji za to nastavovani!!! Je to tak nedokonala technologie zalozena na nesmyslnem parovani a synchronizovani...aby pak clovek zjistil ze duvod proc to delal stoji presne tak za houby jako cela konfigurace Negativa prevysuji pozitiva...jestli vubec to ma nejake pozitiva. Mozna tak propojeni mobilu s PDA ci PC..ale PDA a PC a ActiveSync?....nebrat!!! Samozrejme je to jen muj nazor! Predem lituju vsechny jeste min technicky zdatne lidi...kteri si zakoupi PDA a dongle..a budou chtit synchronizaci s PC!!! ...minimalne 80% lidi to nikdy neda dohromady!! A tomu se rika technologie 20/21 stoleti!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    no mě se to teda povedlo hned napoprvé(možná proto, že nemám MSI ) a rychlost se mi zdá celkem ucházející (kolem 35kB/s) na tahání filmů to neni, ale na synchronizaci a skype mi to bohatě stačí..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nj, ale ty mas Johnny na PDA Widcomm BT stack...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od beecher
    Nj, ale ty mas Johnny na PDA Widcomm BT stack...
    Stastny to clovek...

    G
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Budete se na mne asi divat jako na blba , ale i Widcomm BT Stack ma sve mouchy...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    to určitě jo, ale ne jako MS prostě pohodička..
    Já myslel, že máte problém s NB a ne s PDA.. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od beecher
    Budete se na mne asi divat jako na blba , ale i Widcomm BT Stack ma sve mouchy...
    Lepsi mouchy, nez masarky co ma MS BT Stack ;(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    14

    Tak sem si sehnal widcomm driver, ten mi dokonale rozes*al wm5, takze sem tedy pristoupil ke kroku 2, tedy nova romka, nainstalil jsem tuto > http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=52775&postdays=0&postorder=asc&sta rt=0&sid=6e50025c1f2126936cfb5e72914c58f8 a po dvou neuspesisch (kdy se mi sekl update [malem sem propotil zidli kdyz se to poprve seklo]) se to podarilo a mam novou romku, hned jsem vyzkousel bt synchronizaci a hadejte?? >> Okamzite a bezproblemu to zacalo chodit.
    Sice nemam cestinu ale tu nemam ani na starickym iPaqovy 3870

    G
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    13

    Mužete mi někdo ukázat člověka, který rozchodil ActiveSync přes BT na MDA compact?:!:
    Myslím že je to nemožné a shola nereálné:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mmt, bezim se kouknout do zrcadla...

    Jj, tak ten clovek v tom zrcadle je.

    Nepadej na duchu, opravdu to jde
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    13

    A mohl bys mi prosím dát nějaký návod? bo už jsem vyčerpal všecky možnosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Automatický activesync přes bluetooth
    Od zahi_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-01-2008, 15:54
  2. ActiveSync přes bluetooth
    Od mmoobbyy v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-02-2006, 20:02
  3. Acer n30 - ActiveSync přes Bluetooth
    Od Rudolf Repka v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2005, 13:57
  4. ActiveSync přes Bluetooth mi stále nefunguje
    Od Rudolf Repka v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 15:34