Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 43

Téma: Nefunguje ActiveSync 4.1 přes bluetooth

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    14

    Ted jsem odskousel ze PC facha jako handsfree pro vario... ale activsync nejde stale..

    G
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tak zkuste restartovat stolní pc, mě to tak de.. pokud propojim přez kolíbku, tak to do restartu už přez bluetooth nejde ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    14

    nooo... jelikoz to zkousim jiz od soboty tak sem oba poce resetoval jiz x-krat

    G
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak jeste jednou: mate mezi Variem a AS jak v PC tak na NB vytvoreny partnerstvi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    14

    Ano, PC s Variem synchronizuji jak pres USB tak i pres irdu. NB pouze pres irdu (kabel mam jen jeden a vzdy ho zapomenu vzit sebou)

    G
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    14

    Tak jsem reinstaloval MSI BT i AS4.1cz, ve wizardu od MSI mam primo moznost vytvorit port pro AS, takze vytvorim na com 4, v nastaveni AS zvolim port 4, vytvorim nove partnerstvi, stale vidim jen serial port (jednou mi ale nastavil odchozi port na variu na com 6 sam ale stejen to nejelo), nejde nekde v registrech natvrdo nastavit ze ten serivy port je activsync port?? a kdyz v jakym editoru?? v TotCMD jsem editor registru nenasel, soft od XDA devepers mi nechodi a to same i od PHM.

    G
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    v TC registry pod // nahoře
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    14

    AHA! myslel jsem ze je odkaz na ardesar vyse, diky

    G
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    Zdravim...mam stejny problem jako kolega Gwyn. Vlastnim FSC LOOX N560, PC s WinXP SP2, ActiveSync 4.1.0 build 4841...a vyzkousel jsem uplne vse podle vasich navodu i podle navodu na strance Český Dell Axim X50v/X51v blog.
    Testoval jsem BT SW - Blue Soleil , ktery mi byl rozmluven a nainstaloval jsem Widcomm..s kterym se propojim, nicmene s ActiveSyncem to proste nekomunikuje:!: Proste mi v N560 chybi profil "ActiveSync"....jak rikam mozna neco delam blbe..ale vyzkousel jsem vse mozne i nemozne a ten profil tam proste neni! ...tady je uz kazda rada draha:? Asi jeste zkusim nejakou FSC helpline....jinak uz fakt nevim! Snad neni problem v N560ce
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jake mate v PC BT zarizeni? Integrovane, BT dongle? Vyrobce?

    A co originalni MS BT stack z WXP SP2?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    ja mam stejny problem, na novem notasu HP s WXP SP2, integrovanym BT od Broadcommu a AS4.1, proste se ten AS profil na Dell Axim X51v NEOBJEVI
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    BT Dongle (MGBTA slim) ...je to noname! Ale zkousel jsem i dongl od X-MICRO..a taky nic.

    MS BT stack jsem nezkousel....testnu. dik
    edit: ... jen ho nemuzu ve WIN XP SP2 najit...asi budu za blbce..ale nevim kde
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mne se chce brecet... ops: :sarcastic:
    Ja to proste podle meho navodu mam rozchozene v praci jak na PC (WS2K3 SP1, Widcomm BT stack, USB dongle), tak doma na notasu (WXP SP2, MS BT stack, stejny USB dongle) a nemam s tim naprosto zadny problem a to s obema BT stacky v Dellu (az tedy na to, ze AS v PDA pri pouziti Widcomm BT stacku neni schopen jej pouzit pripojeni primo z nej, musi se do BT Manageru, ale tohle je proste vlastnost Widcommu)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od jt
    edit: ... jen ho nemuzu ve WIN XP SP2 najit...asi budu za blbce..ale nevim kde
    Ten se automaticky instaluje pri aktualizaci na SP2...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    to je mozne...ale opravdu mam XP SP2 a nevim kde ten BT stack najit.
    Koukam i po Microsoftich strankach a nic....prohledavam PC..jak service, tak system, nebo ovladaci panely....nikde nic...
    Das mi presny nazev te utility? Chapu ze mas takovych to otazek plny brejle ale nikdy jsem o MS BT stack neslysel...a vypada to ze nejsem sam. A muzem akorat dekovat bohu ze tu jsou takovy lidi jako ty...kteri nam jiste pomuzou :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Automatický activesync přes bluetooth
    Od zahi_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-01-2008, 15:54
  2. ActiveSync přes bluetooth
    Od mmoobbyy v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-02-2006, 20:02
  3. Acer n30 - ActiveSync přes Bluetooth
    Od Rudolf Repka v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2005, 13:57
  4. ActiveSync přes Bluetooth mi stále nefunguje
    Od Rudolf Repka v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 15:34