Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jak nastavit připojení na internet pro iPAQ a WM2003

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    Lidi, neporadíte mi, jak nastavit "připojovací účty" na mém iPAQu H3970? Včera jsem čerstvě nainstaloval WM2003 a snažil jsem se nastavit to stejně, jako jsem to měl předtím (napsal jsem si to na papírek). Ale ne a ne fungovat Potřebuju nastavit: 1) připojení na internet přes mobil (Nokia 6310i a GPRS T-Mobile) a 2) připojení přes kolíbku a moje PC (má stálé připojení na inet), tzn. něco jako profil Work. Pokud možno, popište mi to nějak polopaticky neboť jak říkám, zkoušel jsem, ale nejsem z toho jaksi moudrý. Achjo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    r.h r.h je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já jsem to sám dělal skoro 2 hodiny. Taky jsem si všechno opsal a nastavil podle starého nastavení. A nic! Pak jsem přišel na to, že v "Zařízení pro navázání spojení" není vybráno taky nic. Tak jsem nastavil Bluetooth Dialup Modem a bylo to!
    Ale problém je ten, že ať koukám, jak koukám, nemůžu to teď najít, vlastně kde jsem to nastavil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nasypal jsem si popel na hlavu, sednul k pocitaci a vypotil zaklad nejakeho pruvodce pro pripojeni k Internetu. Zatim tam je jen Oskar a Eurotel, T-Mobile kartu nemam. Prosim vemte v uvahu, ze tento clanek jeste NEBYL oficialne publikovan, takze v nem mohou byt chyby (psal jsem to hodne ve spechu). Budu jen rad, kdyz napisete do teto diskuze - tohle nechapu, tohle tak neni pripadne dik, pomohlo to

    A jeste odkaz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    r.h r.h je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Omlouvám se, ale nějak sem to opravdu přehlédl.
    Nastavení Modemu je opravdu hned v nastavení připojení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    104

    Můžu poprosit někoho, kdo nastavil spojení ipaq + nokia 6310i (GPRS, T-mobile) v PPC 2003, aby mi popsal postup (pokud možno popis "pro blbce" ).
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    104

    Tak asi nejsem úplně blbej - zdařilo se :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    20

    Dobry den,

    asi som uplny blb, alebo v tomto predvianocnom obdobi mi zacina maknut rozum. Mam pocit, ze nastavenie connections v mojom 3970 s WM2003 si zije vlastnym zivotom. Prosim dobru dusu, ktora to rozbehala o pomoc. 1. Prepojenie Ipaq cez kolisku a ActiveSync, tak aby som bol schopny ist na Internet. Mam nastavene PassThrought, My Work Network, po poklepani na sipky v hornej liste sa objavi The Internet PC Connection. Internet vsak nie je pristupny.
    2. Nastavenie BT spojenia. Robil som to 100x. Raz sa tvari ze je vsetko OK, potom bez vystrahy havaruje a tvrdi, ye nema nakonfigurovany ziaden modem. K zblazneniu. Skusal som vsetko mozne, vratane niekolkonasobneho hardresetu a postupneho pridavania aplikacii. Zistil som, ze BT pripojenie,ked ho spravim na cistej masine tak slape, akonahle spravim prvu konekciu cez kolisku, tak je to... V 2002 mi to slapalo uplne bez chyb. Dik za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    153

    2. Nastavenie BT spojenia. Robil som to 100x. Raz sa tvari ze je vsetko OK, potom bez vystrahy havaruje a tvrdi, ye nema nakonfigurovany ziaden modem. K zblazneniu. Skusal som vsetko mozne, vratane niekolkonasobneho hardresetu a postupneho pridavania aplikacii. Zistil som, ze BT pripojenie,ked ho spravim na cistej masine tak slape, akonahle spravim prvu konekciu cez kolisku, tak je to... V 2002 mi to slapalo uplne bez chyb. Dik za pomoc
    napada me snad jen zkontrolovat connection setting v activesync - meli by byt oznaceny vsechny moznosti, jak se k dekstopu chces pripojovat...

    Martin S.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak nastavit připojení k Internetu?
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 187
    Poslední příspěvek: 23-12-2008, 11:43
  2. Komunikace: Jak nastavit připojení k Internetu (GSM, GPRS...)
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 77
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 18:26
  3. Jak nastavit u Windows CE 3.0 připojení na internet přes GPRS mobil ?
    Od dj.kure_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2005, 10:33
  4. Jak nastavit internet na MDA....??
    Od habitat3 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-01-2005, 12:51
  5. Jak nastavit internet na Loox 720
    Od Maeglin_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-11-2004, 17:23