Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: TodayTime - datum a cas na today v jednom radku

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Pro ty, kterym chybi cas today a zaroven nechteji mit standratni Data plugin zabirajici zbytecne mnoho mista, je tu sikovna vecicka nazvana TodayTime, ktera zmininovany problem resi tim stylem, ze zobrazi je jeden uzky radek



    s konfigurovatelnym zobrazenim datumu a casu:



    Formatovani je nasledujici:
    d Day of month as digits with no leading zero for single-digit days.
    dd Day of month as digits with leading zero for single-digit days.
    ddd Day of week as a three-letter abbreviation. The function uses the LOCALE_SABBREVDAYNAME value associated with the specified locale.
    dddd Day of week as its full name. The function uses the LOCALE_SDAYNAME value associated with the specified locale.
    M Month as digits with no leading zero for single-digit months.
    MM Month as digits with leading zero for single-digit months.
    MMM Month as a three-letter abbreviation. The function uses the LOCALE_SABBREVMONTHNAME value associated with the specified locale.
    MMMM Month as its full name. The function uses the LOCALE_SMONTHNAME value associated with the specified locale.
    y Year as last two digits, but with no leading zero for years less than 10.
    yy Year as last two digits, but with leading zero for years less than 10.
    yyyy Year represented by full four or five digits, depending on the calendar used. Thai Buddhist and Korean calendars both have five digit years. The "yyyy" pattern will show five digits for these two calendars, and four digits for all other supported calendars.
    yyyyy Behaves identically to "yyyy".
    gg Period/era string. The function uses the CAL_SERASTRING value associated with the specified locale. This element is ignored if the date to be formatted does not have an associated era or period string.
    h Hours with no leading zero for single-digit hours; 12-hour clock.
    hh Hours with leading zero for single-digit hours; 12-hour clock.
    H Hours with no leading zero for single-digit hours; 24-hour clock.
    HH Hours with leading zero for single-digit hours; 24-hour clock.
    m Minutes with no leading zero for single-digit minutes.
    mm Minutes with leading zero for single-digit minutes.
    s Seconds with no leading zero for single-digit seconds.
    ss Seconds with leading zero for single-digit seconds.
    t One character time-marker string, such as A or P.
    tt Multicharacter time-marker string, such as AM or PM.
    @ Swatch Internet Time (swatch beats)

    You can also use any text delimited by '
    Po nainstalovani se nedivte ze nic nestane, defaultne to neni nastavene. Je tam jen nejaky paznak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    ja to zkusil na wm 2003 a nic se mi neobjevilo ani na displayi, ani v settings
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Poud by se něco objevilo, tak to hledej v Setings - Today - Items a tam se to musí zaškrtnout, aby se to objevilo na ploše. Zároveň je u toho i nastavení tohoto pluginu. Nejsem si ale jistý, že to bude pod 2003 fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Na 2003SE to nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Rek bych, ze to je delany pro WM5, takze to na nizsich verzich nemuze jit..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Je to fajn vychytávka, testuju právě WM05 3.50b.40CS a tam je dokonce zobrazení data na Today dvouřádkové... Zatím laboruju s nastavováním a nějak nemůžu dohledat, jak vypnout zobrazení času v horním Tray... Dříve jsem požíval WA, kde šlo určit co a v jakém pořadí se má v Tray zobrazit, nyní ale WA nepoužívám... poradíte - např. co upravit v registrech?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00196437_time_uYe3.jpg 
Zobrazení: 53 
Velikost: 21.2 KB 
ID: 5995  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Muzes si to max. prepnout na baterku, viz http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=14807
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Samane díky moc za radu, ale jak je v odkazu konstatováno, než ten pseudoindikátor baterie, tak raději časový údaj...
    Zkoušel jsem v nastavení času dát i údaj o vteřinách. tzn. :ss, ale nepřetáčí se, vteřinovka nejede, v nastavování času a budíku se vteřinový údaj normálně přetáčí... dělám někde chybu nebo to ještě někomu na Today nejede?
    Jo, ještě budu někoho zkušenějšího otravovat... V možnostech nastavení času je i zadání @ s tím, že se jedná o Swatch Internet Time, vocogo?, zobrazuje se tam třímístný čas...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Internet time

    Pokud Ti tam ten čas na horní liště překáží, tak si ho alespoň switchni na analog zobrazení, je to o dost menší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Libore díky, zase jsem chytřejší ... doma mi začínají říkat "vy jste ale chytrej, pane vachmajstr" - scéna: Švejk, Putim atd. ... pokud tomu všemu dobře rozumím, tak je u internetového času normální délka dne rozdělena na 1000 jednotek (beat = přeložit jako rána, úder, tep?), pro stanovení půlnoci byl vytvořen nový poledník, procházející Švýcarskem (město Biel), tzn. v porovnání s normálním časem je to GMT+1, internetový čas nemá časová pásma a je po celém světě stejný. Z toho plyne, že pokud ponocný odtroubí v Bielu půlnoc, tak např. na Aleutách v Beringově moři nebo dole na jihu v oblasti pacifických ostrovů právě zasedají k obědu, ale mají rovněž půlnoc . To je důvod, proč se asi zatím jedná jen o technické a koordinační měření času, zatím se zažitému dělení HH:MM:SS a rozdělení na časová pásma v obecném užití nevyrovná... jinak řečeno, zavináč mohu v nastavení zobrazení času klidně vynechat, všeobecného používání se ani já, ani má cihla jen tak nedožijeme .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    8

    Návod v slovenčine - http://mipo.us/zapisnik/mobility/2006-12-23-upravte-si-hodiny-a-datum-na-today-obrazovke.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    58

    Neví někdo náhodou jak jde změnit barva textu u "Today Time"?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    62

    Today time maká na jedničku, ale nemůžu to na ploše dostat nad SPB Mobile Shell. Nemáte s tím někdo zkušenost a víte jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Dobra vec, ale k dokonalosti tomu chybi drobnost. Zobrazeni i aktualniho svatku na stejnem radku :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    62

    ..... no nevím, jak bys to tam chtěl všechno nacpat:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dva OS na jednom PDA
    Od Gándhí_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-09-2009, 01:06
  2. Vice SIM karet v jednom pristroji
    Od Martynet_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-12-2006, 19:46
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-09-2006, 03:05
  4. Jednoduchý today plugin - datum a čas
    Od DavidFawn v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-06-2006, 04:54