Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 39 z 39

Téma: Jak na USB Host?

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    3

    Ahoj, mám nový N560 a přes synchro kabel nemohu zapojit nic (ani flashku 256M). Po podrobnějším pročtení vaší diskuze je napájení pro USBhost
    asi na pinu 11. Na zásuvce USB-hostu (před zasunutím flasky265) není mezi krajními piny (1-4) napětí 5V. Rozebral jsem orig koncovku kabelu a na pinu 11 (při zasunutém konektoru do PDA a flashce do konce kabelu) napětí taky není. V čem by mohla být (prosím) chyba?
    Je napětí 5V pro USB-host generováno z PDA pořád? Nebo se nějak zapíná? Baterka LiOn je 3.7V, tedy 5V musí být tvořeno měničem...
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    4

    No tak to mas asi stejny problem jako ja-odpalenych 5V-akorat ja si to odpalil vlastnim nekvalitne udelanym kablem . Teda nepredpokladam ze by tam tech 5V bez zapojeneho USB byt nemelo, ja totiz usuzuju ze jsem si to odvaril prave z toho ze tam onech 5V nemam...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Pozeral som tu schemu zapojenia USB host na konektor a velmi ma zaujal ten prepinac na napajanie zariadeni v USB hoste aby neboli napajane z PDA ale z napajacieho adaptera pre PDA.Viem ze pda dokaze napajat zariadenia do 100mA , ale ja mam 2,5 HDD ktory ma odber do 1A. Bezne PC ho dokazu napajat priamo .Adapter do PDA da 2A. AK by malo PDA nabitu baterku teoreticky by ho stihalo utiahnut. Neskusali ste to niekto s tym prepinacom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Cital som niekde recenziu kde testovali na looxu USB host a zapajali na kabel rozne zariadenia priamo aj cez USB HUB a zaroven tam pisali ze loox dokaze rozoznat max 2 storage zariadenia naraz. Ja som skusan na moju N560 zapojit SD citacku priamo aj cez HUB . Podarilo sa to len na priamo. Ako druhy pokus som skusal zapojit priamo citacku 14 in1 , ktora podporuje tiez storage. PDA mi ju vobec nezobralo ani na priamo. Ked som ju skusil zapojit na PC naslo mi 4 disky(kazdy asi pre slot na karty)Dosiel som ktomu ze to bude asi tym vacsim poctom diskov ako 2 , kedze PDA tolko nepodporuje . Neviete niekto ako by sa dal rozbehat USB HUB a hlavne ta citacka. ( typujem ze to bude robit kazda viacnasobna citacka )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od ravas
    ......Dosiel som ktomu ze to bude asi tym vacsim poctom diskov ako 2 , kedze PDA tolko nepodporuje . Neviete niekto ako by sa dal rozbehat USB HUB a hlavne ta citacka. ( typujem ze to bude robit kazda viacnasobna citacka )
    tipuješ zle,chyba je v tvojej čítačke a hube,nie každý hw funguje,tu napr. mam zapojenú čítačku kombinovanú s hubom,v nej zastrčenú CF kartu 2GB,USB klúč 512MB a externý HDD 200GB(má externé napájanie) a všetko ide:yes:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00168140_hdd_GBwL.jpg 
Zobrazení: 22 
Velikost: 55.5 KB 
ID: 5185  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Skusal som teda zapojit iny HUB aj s pridavnym napajanim a v nom mi uz sla SD citacka Takze problem bol asi v tom ze PDA da len 100mA. Este musim skusit tu citacku 16 in 1 , ci nesla toho dovodu ze PDA ju nedokaalo napajat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Nemyslim ze je to napajanim,skor nekompatibilitou zariadeni.Opakujem nie vsetko funguje,to ze to ide na PC neznamema ze to pojde aj na Looxovi a konkretne na citacky je priebercivy,ja som ich vyskusal bezpocet :-( a iba par funguje korektne.toz tak.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1

    CUS
    Nainstaloval se program Camera Explorer a mohu stahovat fotky z fotaku CANON A85
    http://4pda.ru/forum/attach/682093/c...lorer_0_7b.zip
    Snad to nekomu pomuze.

    CUS
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od bolsajagerda
    CUS
    Nainstaloval se program Camera Explorer a mohu stahovat fotky z fotaku CANON A85
    http://4pda.ru/forum/attach/682093/c...lorer_0_7b.zip
    Snad to nekomu pomuze.
    CUS
    Mozna porusim par pravidel (citace predchoziho prispevku atd.- ten clovek si to zaslouzi ), ale DEKUJU, DEKUJU, DEKUJU (potrebuju to do prace a malem jsem kvuli tomu - podpora mass storage - koupil jiny fotak)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. USB Host
    Od hershi v sekci HD2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-12-2010, 20:39
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 18:17
  3. jak na USB host
    Od kanak v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-06-2006, 11:31
  4. n35 a USB host
    Od pepa_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-07-2005, 20:53
  5. PDA a USB host
    Od vlado4_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-05-2005, 18:07