Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: FADE - aneb dohral to vubec nekdo?

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    nenni ( ale ja na to prijdu ) snad :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    tjf tjf je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od LOCHi
    pro pavla kozu: tak su asi tak v pulce ale nemuzu najit photo lab - gde to je?
    Ve sklepe.

    Tomas
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    diky moc - v navodu je napsany : jdete do photo lab a vyvolejte fotky takze sem z toho nebyl moudrej !
    takze jeste jednou diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    jeste jedna otazka : kde ve sklepe? a co mam s cim spojit aby se to vyvolalo (je to ten sklep u me doma doufam?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    Jsem se zasekl a fakt nevim jak dal v navodu je psano : Now I will search the armoire. There are several things here, I will take them with me - a coathanger and Anne's sado-masochist clothes in her briefcase.
    Fakt jsem nezjistil co znamena slovo Armoire.A nevim kde to mam najit ty veci prolezl jsem celej ten dum.
    Je to v Mothers apartma nasel jsem ten klicek pod postely a dal nevim kde mam hledat please Help.Jinak to je super hra znate nekdo nejaky podobny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    no FADE je asi ta nejlepsi adventura a ani o zadne podobne nevim , skoda jen ze nebyla prelozena.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    a ty nahodou nevis co se tam ma udelat tam jak jsem se zasekl?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Morte
    a ty nahodou nevis co se tam ma udelat tam jak jsem se zasekl?
    Poslete mi na muj email p (@) vel.cz ten save a ja az budu mit chvilku, tak se na to kouknu. Z hlavy uz to dohromady bohuzel nedam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Morte
    Fakt jsem nezjistil co znamena slovo Armoire.A nevim kde to mam najit ty veci prolezl jsem celej ten dum.
    armoire je slovo z francouzstiny a muzes si pod tim predstavit hezkou ceskou almaru.. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Vario se vubec nedetekuje...
    Od begis_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-12-2007, 01:48
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-11-2006, 11:05
  3. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 19:11
  4. Dá se vůbec sehnat display na MDA II ??
    Od yerri v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 08-03-2006, 14:11