Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: FADE - aneb dohral to vubec nekdo?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    zdravim mam hru FADE a nemuzu se za boha dostat dale nejsu ani nejak daleko.. mam 4 predmety : diar, pohrabac ,jizdenku na vlak a klic - podle pribehu me pry boli hlava a musim otevrit tajny suplik za obrazem - TEN SEM NASEL AJI KLIC MAM ale nevim KDE NAJIT ten KOD ! ktery to po me chce prosim pomozte uz 3 dny nad tim primyslim A PORAD NIC! diky mco

    LOCHi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jasne, ja to dohral Navod najdes tady:
    Fade
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    moc moc mco dik! - PS: je to ZATIM ASI NEJLEPSI STRATEGIE skoda ze chybi cestina )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    dopytle je to cely anglicky (ten navod) aspon se procvicim )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od LOCHi
    moc moc mco dik! - PS: je to ZATIM ASI NEJLEPSI STRATEGIE skoda ze chybi cestina )
    STRATEGIE? :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Bohuzel nedohral... Tehdy jsem mel jeste iPAQ H3630 a na nem mi to celkem drbalo (casto vytuhnuti iPAQa) a kdyz bylo potreba misto, sla Fade bohuzel stranou...
    Jinak ja mam za to ze je to ADVENTURA? (nebo se pletu i ja a je to uplne neco jineho...?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    128

    On si to LOCHi spletl se StarCraft(ama).
    Jinak, nebyla by bomba na PPC Oddworld Abe Oddysee???

    Carlos
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    preklep!!!!!!!!! sorry moc to vite ze je to ADVENTURA )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od darthpet
    Bohuzel nedohral... Tehdy jsem mel jeste iPAQ H3630 a na nem mi to celkem drbalo (casto vytuhnuti iPAQa) a kdyz bylo potreba misto, sla Fade bohuzel stranou...
    Jinak ja mam za to ze je to ADVENTURA? (nebo se pletu i ja a je to uplne neco jineho...?)
    jstim tuhnutim mate trochu pravdu - delaji hry ktery tak tak chodi na starsich PPC ale nezmini se o problemech (
    i kdyz FADE neni bez chyb pri hrani hra jakdyz se kousne ( jde zmacknout jen menu) ale po novem loadnuti te same pozice vse funguje
    jinak se jeste jednou omlouvam za ten preklep! :sarcastic: i kdyz strategie by se taky zhodla )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Mno ja tam mel jestli se nepletu jeste problem s mizenim predmetu po ulozeni hry :'(((
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    tak to me nastesti predmety nemizi ale stve me animace pri startu hry ( - zbytecne to zdruzuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    pro pavla kozu: tak su asi tak v pulce ale nemuzu najit photo lab - gde to je?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Vzdyt jsem posilal link na kompletni navod... Ja uz si to nepamatuju...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    jo ja ho mam ale neni to tam napsany
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od LOCHi
    jo ja ho mam ale neni to tam napsany
    Ale Urcite to tam je. Ver mi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vario se vubec nedetekuje...
    Od begis_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-12-2007, 01:48
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-11-2006, 11:05
  3. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 19:11
  4. Dá se vůbec sehnat display na MDA II ??
    Od yerri v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 08-03-2006, 14:11