Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 11 PrvníPrvní ... 91011
Zobrazené výsledky: 151 až 163 z 163

Téma: Velká recenze zařízení Mio DigiWalker A701 (MiTAC Mio A701)

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    Zdar lidičky potřeboval bych poradit kde bych mohl koupit na netu příslušenství k 701,(držák do auta ,stylus,folii,novou baterii) už ho mám 2 roky a maximální spokojenost procestoval jsem s ním půlku evropy s podklady od Igo a TomTom sice mi tak jednou tejdně zamrzne ,ale už jsem si zvykl,vytáhnu baterku ,znova zapnu a je to!zabere mi to tak 2 min.,Sice už koukám po něčem novým all-in-one ale zatím na něj nedám dopustit.Tak díkec za tipy Míra
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    35

    Sunnysoft.

    Me vykradli auto a ukradli autonabijecku a drzak, takze sem koupil podobny ( original je 2X drazsi) a jde to pouzit i na mobil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    3

    Dnes si pro ni utíkám.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Kdyztak se pak treba mrkni na
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=25874
    a vytun si A701 k maximalni rychlosti a stabilite
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    A701 objednána,určitě budu tunit:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    tak je doma,ale po nainstalování active sync(4.5) se mi nechce spojit.Kde je chyba?Mám 4 usb porty a zkoušel jsem všechny
    EDIT:Na jiném pc to de úplně normálně,ale na mém pc mi to píše,že tam chybí Windows mobile-based device
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Predpokladam ze pripojujes pres BT ze? A zkousels na obou PC stejny BT modul? A mas tam origos ROMku nebo uz OKIho ROMku? Zkus kdyztak v nastaveni zkusit vic COM portu Nekdy budes muset zkusit jeden port vickrat nez se chyti... a samozrejme pripojuj BT na USB primo na desce ne na ty pridavne! Nekdy to na pridavnych (vyvedenych z desky do predku bedny) nefunguje :/ Taky muzes zkusit stary ActiveSync 4.2
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    no já se právě připojuju přes kábel.Na taťkovém kompu to jde úplně v poho,ale na mém mi to píše tu hlášku.Mám ROM 64 a Activesync 4.2 sem zkoušel,takže nevím.Napíše to,že je A701 připojena,a Activesync nereaguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    problém je vyřešen,hledalo to nějaký soubor furt v program files a on se skrýval jinde
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    3

    zatím max. spokojenost....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    3

    jen v configu gprs není čr...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    nevíte někdo jak vypnout nebo odinstalovat hlasové vytáčení?Vždycky,když zapojím redukci z jack 2.5 na 3.5 se samo furt zapíná:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    14

    Daweus: Taky sem to koumal a nijak se toho nezbavíš. Máš třípolovou redukci...musíš sehnat čtyřpolovou aby to nespínalo mikrofon a hrálo to stereo.
    Třeba tady
    Akorát přehnaná cena...která mě také odradila....(
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 11 PrvníPrvní ... 91011

Podobná témata

  1. Mitac MIO A701
    Od Fány_oldd v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-04-2007, 12:05
  2. Mitac Mio A701
    Od Palko_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 96
    Poslední příspěvek: 20-08-2006, 08:33
  3. Co jiného než Mio DigiWalker A701
    Od Aramon_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-07-2006, 07:45
  4. Velká recenze zařízení MiTAC Mio339
    Od Pavel Koza v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-01-2004, 14:03