Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 11 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 163

Téma: Velká recenze zařízení Mio DigiWalker A701 (MiTAC Mio A701)

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    SIM Toolkit na A701 chodí bez problémů (včetně GSM banking) - osobně vyzkoušeno
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od Naj
    Je tohle nejnižší cena? http://www.1m.cz/detail/1439/mio-a701/
    Díky
    Zatím je nej cena tady

    Jinak dost dobrej MDA+GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Ceny muzou mit kdekoliv jake chteji, ale kdyz neni skladem, tak je to onicem. Pry nejdriv za 14 dni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4

    Zdravim Vas,
    ja som Mio A 701 kupil na Slovensku, www.shark.sk
    18 490 Sk / cca 14 230 CZK
    15 537,82 Sk bez 19% DPH / 11 950CZK
    podelte to 1,3 a dostanene zaujimavu cenu na CZK

    http://www2.shark.sk/index.php?ref=JHNpZD0nZzA3Nll0ZXRMZUk2bms3WEM2RTB0 b0VsdCc7JGNtZD0nYWtjaWUnOw==)


    MOZE MI PROSIM NIEKTO PORADIT AKO sa mozem pripojit na Vodafone cez GPRS na INTERNET???

    Dakujem za spolupracu,
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5

    Ted me napadlo - kdyz to nema ani EDGE, tak si pres Skype nezavolam, co? To mi driv kurna nedoslo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    31

    Můžete někdo napsat, kde jste to koupili? Kde se to dá koupit vím, ale nikde to nemaj, jestli jsem správně vysvětlil ten rozdíl . Pak by mě zajímalo jestli tento přístroj nemá moc malý displej, na navigaci, atd. Chápejte mé obavy, bude to moje první PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    18

    Uměl by mi někdo poradit, jak mám do tohodle zařízení přenést zprávy ze svého starého PDA s Win 2003.? Díky moc předem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od zino007
    Uměl by mi někdo poradit, jak mám do tohodle zařízení přenést zprávy ze svého starého PDA s Win 2003.? Díky moc předem...
    Pomocí JeyoMobileCompanion.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1

    Kúpil som si Mio a701 a môžem vrelo odporučáť jeho kúpu, len je trošku problém zohnať ho na Slovensku. Mne sa to podarilo na www.bgsdistribution.sk za slušnú cenu, len som musel čakať asi 3 tyždne. Prístroj je to super. Len by som chcel poprosiť niekoho o radu ako rozbehať MMS-ky na Slovenský ORANGE. Už som skúšal všeličo nastavovať, ale bez výsledku. Ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    31

    Ptám se znovu, nevíte někdo, kde se to dá doopravdy koupit? Všude co jsem zatím volal, nejsou schpný říct ani přibližný datum, kdy by to mělo být. Zkouším to sehnat už asi 3 týdny, ale není kde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Tak za 15.090 Kč ho mají tady:
    http://www.superbaterie.cz/?article=5245
    otázka je jestli ho mají na skladě nebo jestli ho vůbec mohou sehnat a kdy:/

    -------------- Edited 29.07.2006 ------------------
    Tak na superbaterie.cz ho maj tedka silene predrazenyho ale pres google se da najit spousta obchodu kde ho maji kolem 15500
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1

    "Utilitka eDialer, která si ale stejně jako v podobných případech nerozumí s českými znaky."
    <BR>Můžete mi prosím říci, jak funguje sinchronizace kontaktů s MS Outlook. Zajímají mě praktické zkušenosti. Své kontakty si ukládám s detaily a nekompatibilita s diakritikou by mě vážně ranila. :dead: Jak je to s českou lokalizací? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    16

    Můžete mi prosím říci, jak funguje sinchronizace kontaktů s MS Outlook.
    i bez lokalizace jede diakritika v kontaktech bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    24

    Zdravím všechny příznivce MIO A701.
    Jen postupem času zjišťuji lajdáctví u zastoupení v CZ, že nejsou schopni udělat slušný překlad z původního manuálu. Pokud nejste fundovaní v EN, jako já, tak máte smůlu o spoustu tech. vychytávek. Jak nastavit zasílání MMS, nastavení rychlé volby aby reagovala aj.. Možná někdo z Vás si dal tu práci za dodavatele a doladil manuál do CZ.
    Můžete mi někdo prosím poradit z uvedenými věcmi.
    Díky Pavlovi Kozovi a za jeho super odvedenou práci za výrobce ( České dokumenty k jednotlivým zařízením) jsem našel některé vychytávky.
    Děkuji
    Pavel
    p.kubist@tiscali.cz


    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    18

    Chci se zeptat, jestli WM5 je kompletně v češtině nebo jestli se to musí updateovat. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 11 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mitac MIO A701
    Od Fány_oldd v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-04-2007, 13:05
  2. Mitac Mio A701
    Od Palko_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 96
    Poslední příspěvek: 20-08-2006, 09:33
  3. Co jiného než Mio DigiWalker A701
    Od Aramon_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-07-2006, 08:45
  4. Velká recenze zařízení MiTAC Mio339
    Od Pavel Koza v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-01-2004, 15:03