Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 11 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 163

Téma: Velká recenze zařízení Mio DigiWalker A701 (MiTAC Mio A701)

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Koukam, ze to je skutecne zvlastni. Na strance http://www.mio-tech.be/products/GPS_...a701/a701.html jsou uvedeny jedny rozmery, kdyz na te strance kliknete na odkaz na detailni specifikaci ve formatu PDF, jsou tam jine. Nevsiml jsem si toho, rozsoudit to muze asi jen nekdo s Miem a presnym pravitkem

    Pokud jde o rychlost GPS, tak 5s je nesmysl, to by bylo pro navigaci nepouzitelne. Subjektivne to bylo neco mezi 1-2 vterinami. Jak jsem psal, jiste zpozdeni je obvykle, ale v tomto pripade mi to prislo trochu horsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Tofik
    U recenze je pěkná anketa, zda nám vadí cena 16 500,- kč cca? Bohužel jsem toto zřízení nenašel levněji než za bezmála 19 tis.kč
    Tady třeba

    nebo tady
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    7

    Myslím, že nejlevnější je asi

    tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    V com spociva aktualizacia? V uvode ani v zavere som to nenasiel a cele to citat znova a odhadovat zmeny sa mi nechce. :sarcastic:

    ===============

    Uz som to asi nasiel, pravdepodobne je to tento odstavec:
    Díky panu Frohlichovi,..
    Takze sa ospravedlnujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5

    Zdravim vsechny - chystam se vymenit obyc mobil za neco lepsiho a Mio me zaujalo (z velke casti i diky GPS, ktere zatim provozuju na notebooku). Mel bych dotaz pro majitele:

    - jak se na Miu pisou SMSky? Je mozne vyuzit ceskou T9 a pokud ano, zkracuje zpravy kvuli cestine?
    - jde psat SMSKy i pouze palcem v jedne ruce?
    - a jeste dva dotazy k GPS - mohl by nekdo vyzkouset, jestli pomuze zkraceni doby zasilani informaci jak tu uz nekdo psal? Trochu se desim toho zpomaleneho navigovani...
    - nekde jsem cetl, ze uz v zakladnim baleni je pribalen nejaky navigacni SW - je to pravda a je k necemu? (alespon do doby, nez zakoupim TomToma?)

    Budu vdecny za odpovedi, diky moc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Na to zpomaleni pry pomuze komunikovat pouze pres port COM2 rychlosti 57kbps... Muze to nekdo zkusit, nemam ted moznost A701 ziskat a zkusit to sam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Na to zpomaleni pry pomuze komunikovat pouze pres port COM2 rychlosti 57kbps... Muze to nekdo zkusit, nemam ted moznost A701 ziskat a zkusit to sam.
    Tak ta rychlost a zpoždění by mne také zajímalo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Dost dobrý přístroj aspoň dle recenze. Našel jsem lepší cenu a mám ho objednaný. Doufám že přijde brzo.
    Mám dotaz ohledně externí GPS antény:
    1. Lze připojit?
    2. Jakou a kde koupit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    Potřebuji pomoc dostal jsem Mio A701 spolu s tomtom5 a nemužu rozchodit GPS může mi někdo poradit Děkuji( ( (
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...tak zalozte nove tema a pokud mozno dodrzujte pravidla! To je nejaky popis problemu? Prosim, pokud nebudete dodrzovat pravidla, bude tu hrozny bor....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    nicmene to jen zesiluje muj pocit, ze je to bohuzel vyrazne predrazene zarizeni.
    Ale není, srovnejte si například ceny GSM+GPS PDA od HP. A MiO A701 jsem s mapami JV Evropy (vč. Rumunska, BaH a Chorvatska a průjezdovkou Západní E (iGO) koupil za 19.990,- (Electroworld).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    jake mate zkusenosti s telefonovanim?

    funguje SIM toolkit?

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Je tohle nejnižší cena? http://www.1m.cz/detail/1439/mio-a701/
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5

    Mne by take zajimalo, jestli Mio podporuje SIM Toolkit - chystam se ho koupit v polovine cervna a potreboval bych vyuzivat GSM Banking jako ted v telefonu....Muze to prosim nekdo zjistit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    unaveny_ce4you
    Guest

    http://www.gatecomp.cz/index.htm tady ho maj prej za 15 000 a něco ale nemaj ho v ceníku.Chce se to zeptat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 11 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mitac MIO A701
    Od Fány_oldd v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-04-2007, 13:05
  2. Mitac Mio A701
    Od Palko_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 96
    Poslední příspěvek: 20-08-2006, 09:33
  3. Co jiného než Mio DigiWalker A701
    Od Aramon_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-07-2006, 08:45
  4. Velká recenze zařízení MiTAC Mio339
    Od Pavel Koza v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-01-2004, 15:03