Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 11 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 163

Téma: Velká recenze zařízení Mio DigiWalker A701 (MiTAC Mio A701)

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Dnes se podrobně podíváme na novinku z dílny Mio Technology s názvem Mio DigiWalker A701. Jedná se o zařízení, které v sobě kombinuje jednoduchý GSM/GPRS modul a citlivou GPS SiRFstar III. Výčet vlastností je samozřejmě výrazně delší, Mio A701 nabízí výkonný procesor i dostatek paměti, povedený displej malých rozmqrů, ucházející zvuk, překvapivě nadprůměrný foťák, skvělou výdrž na baterie a pro bezdrátovou komunikaci i Bluetooth modul. Ale víc najdete až v recenzi.

    [IMG]/img/articles/cz/large/0000000268_SNAY33409200641702728.jpg[/IMG]

    Přečtěte si celou recenzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    Malej dodatek....pro lidi co pouzivaj tyhle stroje na poslech hudby. Hudebne neni mio A701 moc kvalitni, nehlede na to z je tam jen 2,5jack. Neco malo delam do hudby a testoval jsem A701 doma (nase firma ji distribuuje) a bohuzel me zklamala. Jinak nebyt tohohle tak 701 beru!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Tak se nam konecne ukazalo, ze ulet s pomalym procesorem u Wizarda nemel co delat s nejakym vyraznym narustem vydrze baterie. Doufam ze se to v budoucnu zmeni a na trh konecne nejaky poradny MDA s alespon 400Mhz procesorem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    To: jt
    Docela by mně zajímalo který stroj je na hudbu kvalitní... Jinak to,že má A701 Jack 2,5 nic neznamená. Má ho dnes vetšina takovýchto přístrojů a není problém na konektor přidělat buď redukci nebo přímo kvalitní sluchátka.
    Například,na sluchátka k Variu jsem přidělal sluchátka KOSS a na sluchátkový kabel k Hermesu jsem přidělal přímo samičku Jack 2,5. Takže žádný problém...
    Taky co já jsem testoval,tak kvalita zvukového výstupu je přibližně shodná jak u Qtek8310 tak u MDA Vario tak u HTC Hermes...,takže nepočítám že by byl nějaký větší rozdíl mezi A701 a ostatními přístroji (ty které jsem uvedl).
    Vono taky testovat něco na MP3 je docela mimo mísu,ne ? Nebo snad posloucháte muziku v nekomprimovaném formátu ?

    P.S. Jaký byl rozdíl mezi Qtek9100 a A701 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    Vypadá to hezky, hlavně hodně luxusně
    Ale stejně si myslím, že se na našem trhu moc nechytne.. :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Pavel Koza:

    Hezka recenze, diky. Rad bych se ale zeptal, kdy chystate vydat recenzi na nejake nove PDA od Fujitsu-Siemens?

    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    to Jarda Lukas
    ..jasne jack se vyresit redukci dat. Ale ja mel na mysli spise zvuk. Neslo mi tu poukazat na nejake prilis technicke detaily ohledne prehravani. Mluvi jsem spise o "normalnim" poslechu ..ano presne "mp3". Bezneho uzivatele co rad posloucha muziku nezajima jake to ma parametry atd, chce jen treba trosku slusnejsi poslech. A to "podle me" A701 nesplnuje. Mam FSC LOOX N560 ...ktery tradicne jiz od 400 serie ma..zase ..podle me velmi slusny zvuk. Je to jen muj osobni nazor..nikomu ho necpu Zkousel jsem vice druhu kompresi a vice druhu PDA...a A701 patri mezi ty horsi. Je jasne ze clovek nemuze ocekavat od PDAcek zadne zazraky, ale v ramci moznosti mam u nekterych typu PDA a MDA jasno.
    ..ikdyz jsem v oboru zacatecnik

    PS...a co konkretne potrebujete vedet ohledne Qtek9100 a A701? Rad v ramci moznosti pomuzu

    to Marty-Mc Fly:
    kupodivu se to jakz takz chytlo..uz jsme prodali celkem slusnej pocet kusu. I pres vyssi cenu. Vyhoda toho byt na trhu prvni, ted uz ale mame dost konkurence
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od jt
    .. potrebujete vedet ohledne a A701? Rad v ramci moznosti pomuzu
    Zajímali by mne tyto věci :
    - praktická výdrž plně nabité baterie bez použítí GPS - jen jako telefon.
    - praktická výdrž plně nabité baterie s použítím GPS - při navigaci v autě bez dobíjení.
    - a jaké máš Ty zkušenosti se spoždením GPS ( řádově i 100 m ) . O které píše Pavel v recenzi ve spojení s TOMTOMem. Což si myslím, že by mohlo být velké mínus tohoto přístroje.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od erazer2k5
    Pavel Koza:
    Rad bych se ale zeptal, kdy chystate vydat recenzi na nejake nove PDA od Fujitsu-Siemens?
    Diky.
    .: Bleskovky & další krátké zprávy
    Omlouvám se za jistý skluz v publikování recenzí, ale předchozích 14 dnů bylo až příliš akčních. Pokud se zase něco nepokazí, nejpozději ve středu očekávejte recenzi LOOX C550, příští týden pak další dvě. Děkuji za pochopení. Pavel Koza

    je to na titulní straně

    A příště, prosím, podobné dotazy raději sem
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Spoždění GPS, by snad bylo možné zmenšit konfigurací SIRF III chipsetu. Defaultně posílá info o poloze 1 za 5s. Já jsem si nastavil na svém PDA aktualizaci za 1s a rychlost portu 38 400 a v TomTomovi je to výrazně znát, rozjezd a zabrždění je ihned vidět na mapě, taky v zobrazení rychlosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Jarda Lukas
    ...a není problém na konektor přidělat buď redukci nebo přímo kvalitní sluchátka...
    Moc nesouhlasim s tim "neni problem". Problemy tam jsou, a to hned dva.

    1. Kdyz na nejaka sluchatka pridelam 2,5mm konektor, odsoudim je k pouzivani pouze s PDAckem. To tedy znamena mit vetsinou sluchatka dvoje, coz neni u tech lepsich levna zalezitost.
    2. Osobne nepokladam kvalitni predelani kabelu za trivialni, tedy pokud mi jde o kvalitu zvuku. Vam to mozna prijde lehke, ale ja bych si na to netroufl A nechat si to od nekoho udelat stoji zase penize.


    Citace Původně odesláno od djelinek
    Spoždění GPS, by snad bylo možné zmenšit konfigurací SIRF III chipsetu.
    Muzete se prosim rozepsat, jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    124

    Skoda ze to nema aspon WIFI zobral by som ho hned ako nahradu Varia,
    ktore mam prave teraz moznost vratit alebo vymenit za nove u predajcu.
    Ale asi vezmem znova Vario nakolko Wifi vyuzivam dost.
    Stale vsak nad tym uvazujem - dobry procesor, integrovane GPS, podpora SD namiesto miniSD, lepsi fotak - to vyzera lakavo. Edge by som aj ozelel a klavesnica by mi nejako nechybala - to je len o jednu moznost mechanickej poruchy v buducnosti menej.
    Zo zvukom Varia vsak spokojny - podla mna hra lepsie ako moj predosly mp3 prehravac a z dobrymi sluchatkami je to pohoda. To potom ale musi hrat toto MIO dobre (aj ked to kritizujete ).

    Este by ma zaujimalo ci je prevedenie naozaj kvalitne lebo na Variu ktore este mam, uz po dvoch mesiacoch pouzivania nejako odchadzaju soft keys - teda funguju, ale stlacaju sa velmi volne a nakolko sa tato vlastnost meni k horsiemu je podla mna len otazkou casu kedy sa mechanicky "vychodia". Ake su tlacitka na tom MIU?

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    43

    U recenze je pěkná anketa, zda nám vadí cena 16 500,- kč cca? Bohužel jsem toto zřízení nenašel levněji než za bezmála 19 tis.kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Priznavam, ze jsem vychazel z ceny na webu Sunnysoftu, coz muze byt u zarizeni, ktera se jeste neprodavaji (tedy neprodavaji pres oficialni distribucni kanaly) obcas loterie. Takze se trochu omlouvam za mateni, nicmene to jen zesiluje muj pocit, ze je to bohuzel vyrazne predrazene zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    Chtěl bych se jenom zeptat jaké jsou opravdu správné rozměry Mio A701 protože zde je uváděno 117 x 59 x 21,8 (150 g) a jinde na internetu je uváděno 107 × 57 × 18,8 mm (148 g) (např. recenze na mobil.idnes a mobilmania).

    A ještě mám jeden dotaz: má někdo již praktickou zkušenost s navigací (např. TomTom) jak velká je prodleva/zpoždění GPS? Pokud by byla pravda jak zde někdo psal přede mnou cca 5 sekund tak to by snad ani nebylo použitelné... Dá se ta prodleva třeba přirovnat k nějakému jinému "známějšímu" GPS přístroji abych si o tom mohl udělat obrázek? Nerad bych dal tolik kaček za něco co by potom stálo za prd.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 11 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mitac MIO A701
    Od Fány_oldd v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-04-2007, 12:05
  2. Mitac Mio A701
    Od Palko_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 96
    Poslední příspěvek: 20-08-2006, 08:33
  3. Co jiného než Mio DigiWalker A701
    Od Aramon_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-07-2006, 07:45
  4. Velká recenze zařízení MiTAC Mio339
    Od Pavel Koza v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-01-2004, 14:03