Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Odpojení od Wi-Fi při vypnutí displaye

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Neexistuje utilita, která by podobně jak GPRSmonitor při vypnutí displeje ponechala aktivní WiFi připojení ve WM5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ne. A za nevypnuti GPRS nemuze GPRSMonitor, ale spravne nastaveni v registrech...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    kdyz pouzijes treba InClose tak je tam volba screenoff , coz je vlastne soft-off pouze obrazovky, na tlacitka a jine veci to nema vliv
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    tak to je opravdu mrzuté
    pořát se mi odpojuje ICQ když sedím v kafáči
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    a neni v nastaveni WiFi power mode moznost nastavit cas po vypnuti displaye?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Nic takového jsem bohužel nenašla.
    Je tam jenom řízení spotřeby nejnižší nejvyšší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zakladem u WiFi je proste nevypinat zarizeni tlacitkem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    zkratka zrusit nastaveni uspavani. Ja to resim profilem v pocketzenphone, ktery mi sam wifi zapne a nastavi jenom zhasinani displeje misto poweroff. Po ukonceni pouzivani wifi, se zase pouhym prepnutim profilu vratim do normalu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Po vypnutí displaye nefungují tlačítka
    Od jan_bar v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-12-2009, 23:11
  2. vypnuti displaye pri prehravani hudby
    Od headquest_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 04:04
  3. Vypnutí displaye
    Od nucleolus v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-10-2007, 16:42
  4. Vypnuti displaye
    Od DD_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2002, 21:22