Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Rychlé přepínání mezi "My ISP" a "My Work Networks" ve WM5

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Přátelé, nevíte zda existuje nějaká freewarová utilita pro rychle přepínání při volbě sítě ? Než se proklikám přes Settings do Network Managementu, je to zbytečná ztráta času. Zmíněné přepínání si vyžaduje komunikace GPRS+BT+Mobil (MY ISP) a PC + Wi-Fi (My Work Network).

    Dík za případný tip.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Staci zvolit pri pouziti WiFiny, aby se pripojoval do Work, ne do Internetu...
    Samozrejme je nutne mit spravne nastavene Work pripojeni (tzn. povoleni, ze tato sit pripojuje do Internetu a pripadne nastavit proxy)...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Citace Původně odesláno od beecher
    Staci zvolit pri pouziti WiFiny, aby se pripojoval do Work, ne do Internetu...
    Tak to mám taky nastavené, když ale pak se chci připojit přes BT na mobil, jsem odmítnut, protože připojení se v Select Networks dožaduje změny na "My ISP".

    Zatím to řeším tak, že mám na ploše ikonku od Remnet.lnk a přes ní se tam doklikám. Určitě bude ale existovat něco jednoduššího....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A jakou sit mas vybranou pro Internet a jakou pro Work v Start->Settings->Connections->Connections->Advanced?
    Mas to pripojeni pres BT nastavene v tom MyISP a tuto connection nastavenou pro Internet?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Citace Původně odesláno od beecher
    A jakou sit mas vybranou pro Internet a jakou pro Work v Start->Settings->Connections->Connections->Advanced?
    Mas to pripojeni pres BT nastavene v tom MyISP a tuto connection nastavenou pro Internet?
    ... tady už se začínám ocitat poněkud mimo koridor mísy. Nenašel jsem, kde lze nastavit síť rozdílně pro Work a pro Internet. V každém případě mně všechno chodí jak má, jenom mám problém s přepínáním.

    Beechere, jak jsem pochopil, podle Tebe by to asi mělo umět automaticky. Snad v sobě zmobilizuji zbytek lamích schopností, abych na to přišel.

    Zatím díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Kdyz budes postupovat podle toho, co jsem napsal v predchozim prispevku, tak to najdes...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Citace Původně odesláno od beecher
    Kdyz budes postupovat podle toho, co jsem napsal v predchozim prispevku, tak to najdes...
    Beechere dík, musím složit kompliment Tvým didaktickým schopnostem. I takový IT-hňup jako jsem já to pochopil. Už to chodí......
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No vida...

    BTW Ja a didakticke schopnosti? Jako ftip to neni spatne...
    Problem je, ze ja praveze zadne nemam. A coz teprve trpelivost s vysvetlovanim... ops: Jinak vse je pouze aplikace znalosti do kroku, co clovek musi udelat, aby to fungovalo... Tot cele...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Přepínání mezi ActiveSync a Disk
    Od dvzd v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-10-2010, 20:53
  2. Přepínání mezi mapami
    Od Sidon_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 05-03-2008, 11:35
  3. Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 22-04-2007, 15:53
  4. vBar-rychlé zavírání a přepínání aplikací
    Od dzony v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-03-2006, 12:56