Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: ROM do Yakumo 300 GPS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    6

    Nevíte někdo prosím kde by se dal stáhnout soubor na Yakumo 300 GPS 2003SE
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Zkuste mrknout sem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    6

    Děkuju 2003 En tu je ale 2003 SE En nevidím i tak ještě jednou děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    6

    je to ono?
    http://home.tiscali.be/lataupe/
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    2

    Ahoj vsem, zkousel jsem prehrat ROM z 2003 na 2003SE. Dle navodu (viz. jine prispevky a odkazy), ale po vybrani polozky v menu: 1. WinCE... atd. se PDAcko zaseklo a uz se nehlo. Po HR mi normalne nabehly 2003 nemate nekdo podobnou zkusenost? v cem je problem? *.bin soubor jsem nakopiroval na prazdnou kartu, ta ale nebyla naformatovana.... muze to byt tim? diky za radu a mejte se fajnove
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    Já dostal Yakumo z němčiny do angličtiny, ale asi bych taky rád do SE. Jaký je rozdíl mezi Windows 2003 a Windows 2003 SE?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Jde o poslední verzi tohoto OS se všemi záplatami a s vychytanýmí chybkami. Rozdíl mezi jednostlivými verzemi je v řešení nekompatibility a funkčních závad, 2003SE s sebou přináší ještě několik dalších vylepšení
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    Díky za precizní odpověď, asi již tolik po SE nebudu toužit, protože výrazné chybky nepozoruji, doplňky mám z ovladačů jiných výrobců (Sandisk Wi-Fi,...) a otáčení displeje stejně vůbec nepoužívám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    Duk Duk je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    existuje na Yakumo 300 GPS 2003SE EN verze? a kde by se dala stahnout? nejak nemuzu najit v EN verzi.

    vsiml jsem si ze je tez Yakumo 300GPS 2L a tam je uz naistalovana verze 2003SE (DE,EN?) ,v pripade ze tam je EN tak by se dala vytahnout a nahrat do starsi... jenom kde ji vzit.

    pro zajimavost,v yakumu slape i 4Gb SD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Nemáte někdo schovanou EN ROMku pro Delta 300?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. YAKUMO Alpha X GPS
    Od EasyShare_ce4you v sekci Yakumo
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-01-2007, 19:30
  2. Yakumo 300 GPS
    Od volvak v sekci Yakumo
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-11-2006, 14:19
  3. Yakumo DeltaX a 4GB SD
    Od vladas_ce4you v sekci Yakumo
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-09-2006, 06:54
  4. YAKUMO ALPHAX GPS
    Od lmt v sekci Yakumo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-07-2006, 13:43
  5. Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 02-10-2005, 15:14