Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Zvuk budiku -wm5 - jak zmenit

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    mam budik kterej me absolutne nebudi, co s tim? rad bych zvolil jinoi melodii
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Kdyz nastavujes cas buzeni, klikni na zvonek ... co vidis?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    vidim zmenu standartne prednstavenych zvuku... ale jak dam na buzeni treba mp3??? ty originalni zvuky jsou desny, a jeste ta frekvence opakovani,.... takze muzu si dat vlastni zvuk?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Aha, to je něco jinýho.
    Standardně se dá použít formát Wave umístěný do adresáře Windows.
    Pokud chceš MP3 nebo jiné, vyzkoušej něco z tohoto"

    - ATalarm
    - SPBTime
    - Wolfclock
    - PocketWakeup
    - Ptravel alarm
    - CoolClock
    - Chrono2
    - PocketPC alarm
    - Mobialarm
    (Nejsem si ale jistej, že je vše kompatibilní v WM5)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim vsechny, mam zacatecnickej dotaz(

    wave format znamena wav? stahl jsem si wav do slozky windows, vidim tu melodii v nabidce budiku, ale kdyz ji chci vybrat, telefon pipne a skoci melodie na default. je to zrejme proto, ze muj media player tento soubor neprehraje a hodi hlasku "cannot play back the audio stream: the audio format is not supported."

    kde muze byt problem?

    diky moc za odpoved,

    Ondra, XDA Neo (Qtek S200, WM5)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    ja mam standartni zvoneni budiku (jako ten stary dobry budik) a jeste se nestalo ze me nevzbudil a to to mam na 80% hlasitosti...jinak MP3ky hrajou obecne min hlasite nez jine zvuky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    hannawald2: Obecne wav je jen obalka, stejne jako avi. Vetsinou je to nekoprimovany, PCM, ale muze to bejt i nejak komprimovany. Na desktopu si vyvolej na tom wavu vlastnosti souboru a v zalozce summary by melo bejt videt, co to je..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Saman: diky za radu,

    pise to format zvuku IMA ADPCM.

    Tzn. ze spravny format tam bude mit wav?
    je potreba si sehnat nejakej konvertovaci programek a konvertovat na PC nebo se da do PPC nainstalovat nejakej soubor s kodekama?

    O.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    23

    Ahoj, je to desne jednoduchy, do korenoveho adresare WINDOWS dej zvuk, bohuzel to muze byt pouze WAW, ale to neva. Mam na buzeni zvuk ve wawu z half-life a je to bezva i midi mohou mit dobrej zvuk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    chapu, bohuzel soubory na internetu, co se tvari jako wavy bud nejsou wavy nebo je muj media player neumi prehrat (viz muj prispevek vyse - nevim, co je to za format IMA ADPCM, stolni media player ho umi).

    proto jsem se ptal, jestli treba na WM5 neni nejakej balicek kodeku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    23

    Nevim jestli na WM je nejakej balicek kodeku, ale vetsinou vse vyresi TCPMP, teda alespon co se tyče videa, ale se zvukem to musis vyzkoušet. Ale 90% normalnich veci na PC typu codeky, programovací prostředí atd. mají WINDOWSÁCI i na PPC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Codecy pro WMP na PPC jsem videl. Ani ze by se sam pokousel si neco stahnout..

    hannawald2: Jak jsem psal, ten co bude chodit tam bude mit PCM. Vytvoris to treba ve winampu pomoci wave outputu..
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HTC HD2 - Nefunguje zvuk u budíku!
    Od Squad_leader_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-07-2010, 15:44
  2. jak zmenit vyzvaneni u budiku
    Od kajvos v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 20-07-2009, 10:35
  3. Ton / zvuk budíku
    Od hombre10 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-12-2005, 13:48
  4. MDA3 - MP3 vyzvaneni, zvuk budiku a SMS
    Od fido_cz v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-11-2005, 19:37
  5. Jak zapnout zvuk budíku a připomínek?
    Od tomasd_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-10-2005, 07:39