Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Vymazané Program Files z SD-MMC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    16

    Předpokládám, že je to zcela ojedinělý problém. Totiž- dělal jsem hard reset, a poté, nestačim se divit, mám na SD kartě neobvykle velké místo... Chci spustit Total Commandera, ale složka Program Files je prázdná; udělám soft reset, složka prázdná; udělám další hard reset, složka prázdná; to už sem se definitivně rozloučil se svýma programama, ale ještě ze zoufalství sem udělal flashování, samozřejmě složka prázdná ops: , tak se chci zeptat, jestli se to už někomu stalo, nebo jestli někdo neví čím to může být? Zároveň chci všechny varovat, i když je to asi blbost, aby při HR raději vyndavali kartu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Me se jednou smazala cela karta, ale s HR to nemelo nic spolecneho.. do ted poradne nevim proc se to stalo..
    Muzes zkusit nejaky program na obnovu dat z flash karet (pokud mas ctecku), pred casem jsem takhle obnovil fotky ze zformatovane SD karty fotaku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    a jakej je to program ? popř. kde ho sehnat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Treba tohle http://www.softwarepatch.com/softwar...trecovery.html ale problem je, ze to asi umi jen obrazky.. zkus hledat dal, urcite budou i programy na vsechny soubory..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    16

    Jj, tak dík, taky jsem si myslel že to může souviset s čtečkou, párkrát se mi stalo, že se mi na kartu, kvůli čtečce zkopírovaly nějaké písničky s PC- naše čtečka už je stará a neslouží tak dobře...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    jo a mě se zase někdy stane, že na SD se mi naduplikují všechny fily - všechno je to tam 2x ale když jednu z těch dvou složek nebo filů vymažu - zmizí i ta druhá.. Podle vlastností karty zabírají stejně jako předtím, i když je to tam 2x.. po SR zmizí fily (proste se mi na SD objevi asi 50 nejakejch divnejch filů) ale složky sou zdvojený pořád.. Myslim že mi to dělal Resco Audio Recorder tak sem ho smáz a zatim se mi to od tý doby nestalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    jo a mě se zase někdy stane, že na SD se mi naduplikují všechny fily - všechno je to tam 2x ale když jednu z těch dvou složek nebo filů vymažu - zmizí i ta druhá.. Podle vlastností karty zabírají stejně jako předtím, i když je to tam 2x.. po SR zmizí fily (proste se mi na SD objevi asi 50 nejakejch divnejch filů) ale složky sou zdvojený pořád.. Myslim že mi to dělal Resco Audio Recorder tak sem ho smáz a zatim se mi to od tý doby nestalo
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    Mne sa 2x stalo to iste. No, nasmial som sa dost , kedze SD som pouzival ako zeleznu zalohu, nakolko bez pristupu k PC nemam data ako zalohovat.
    Neviem co to sposobilo. Raz sa mi to stalo po pouziti tej SD karty vo fotaku, druhykrat po nejakom divnom spadnuti systemu (display mi prekreslili rozne farebne ciary; po soft resete system nenabehol, pomohol az hard reset). Tymto druhym sposobom mi system spadol este raz, ale data na SD to prezili. Od prveho poskodenia dat na karte drzim backup systemu v iPaq File Storage.
    BTW, tiez som mal nainstalovany Resco Audio Recorder, teraz ho uz dlhsie nemam, ale neviem potvrdit suvislost.
    Kartu som potom vzdy preformatoval programom z archivu Steph_format.zip (presny nazov neviem...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Já Resco Audio nemám, jen Resco Explorer a Resco Photo Viewer a stalo se mi to dnes dopoledne 3x...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tak vidim, že v tom nejsem sám .. :? mě se to stalo1. po nahrávání resco audio recorderem a 2. ani nevim (resco explorer používám taky takže to je taky možný)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-08-2008, 11:33
  2. MDA Vario - vymazané aplikace z karty
    Od XTR_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 15-07-2006, 16:16