Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: česká klávesnice

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    1

    ahoj, nevíte jak může změnit defaultní anglickou klávesnici na českou bez nutnosti instalace české lokalizace?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Můžeš nainstalovat jen malou češtinu, která nepočešťuje systém, ale jen přidává českou klávesnici, za předpokladu, že používáš InterWrite od Sunnysoftu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Nebo např. Resco Keyboard. Obsahuje i českou klávesnici.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    Jak nastavim, aby mi resco keyboard psal znaky ěščřž.... v horní části klávesnice místo čísel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Pokud máš v Resco Keyboard nastavenu českou klávesnici, tak jsou v horní řadě standardně české znaky s diakritikou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    A joo, dík. Chvilku mi trvalo, než sem oběvil nastavení Resco Keyboardu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    14

    Co znamena mala cestina? Nic takoveho mi to pri instalaci od Sunnysoftu nenabizi a plnou lokalizaci nechci. Nejak to podle ostatnich diskusi zpomaluje nektere aplikace. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Údajně však zpomaluje i "malá" sunnysoft čeština. Ta je ke stažení na webu sunnysoft.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    14

    Diky za info. Nijak by mi nechybela, ale mam CZ -ENG slovnik a slovicka s č,ř,ž a pod nejdou napsat a tudiz vyhledat

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od jiripolasek
    ...a slovicka s č,ř,ž a pod. ...
    Tak to vyzkoušej tu RescoKeyboard.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Česká SW klávesnice (VGA) [vyřešeno]
    Od martin_m_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 17-09-2009, 22:16
  2. Česká klávesnice do WM 6.1
    Od Grub_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-07-2008, 10:44
  3. CZ SIP klavesnice (free) - česká klávesnice
    Od Saman_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 16:52
  4. Česká klávesnice
    Od aoc_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-05-2006, 22:07
  5. Česká klávesnice
    Od st.tom_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-09-2003, 08:51