Zdravim vsechny. Jsem spokojnym uzivatelem navigonu ve verzi pet. Pred par dny jsem si poridil nove PDA a sice Axim x51v a tesil se na Windows Mobile 5. Bohuzel nadseni opadlo pote co jsem zkusil rozchodit Navigona pod timto systemem. Vse se tvari naprosto v poradku az do chvile nez se chci nechat zacit navigovat, at totiz vyberu jakykoliv cil vzdy mi navigon ukaze vzdalenost k cily par stovek metru a spusti nesmyslnou navigaci ktera hlasi ze budu za chvilku v cily. Kdyz zkusim simulaci tak mi v planovani udela rovnou spojnici mezi obema body (uplne ignoruje silnice) a navigace pak probiha stejne jako pred tim. Zkousel jsem nekolikrat na cisto preinstalovat a pouzivat jak verzi 5.1 (ktera je jeste v cestine) a i verzi 5.2 ktera ma udajne podle popisu jet na Windows Mobile 5. Nicmene vysledek je stale stejny, uz jsem opravdu zoufaly a nerad bych presel na TomToma ktery pod WM5 jede bez problemu (ale jinak se mi neliby)). Nema nekdo podobne skusenosti? Jakoukoliv radu, ktera by mi pomohla velmi uvitam.