Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Hard Reset, je to tuhý jak starej rohlik

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    5

    Sotva jsem vyřešil problém s BT, je zde další. Hrál jsem si včéra Bubble Breaker :-) a zničehož nic milý Asus vytuhl. Čekám a čekám - nic. Pak reset, objeví se logo ASUS a zase nic (nenaběhne ani Dnes). Tak ještě několikrát dokola, dokonce i HR - bez výsledku. Buď zůstane modrá obrazovka s logem ASUS při startu, nebo třeba naběhne Dnes, ale nereaguje na nic, někdy dokonce úplně zbělá obraz. Má otázka - dělám HR správně (dle návodu stisk vypínání a reset zároveň)? Druhá otázka - může něco pomoci kromě svěcené anebo kladívka?

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    bylo by jednodužší poradit, kdyby jsi uvedl o jaké PDA se jedná...



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    5

    Heh sorry byl jsem tak nasranej ze jsem nenapsal ze jde o A636.... No nicmene zkousel jsem vsechno vcetne HR a je to tuhy, takze reklamace :-(

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    13

    HR v manualu neni ten pravej, zkuz toto : Mínus(u hlasitosti)+Přepínač režimů+Reset, je to tu nekde z diskuze

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    5

    heh dik, to uz jsem taky zkousel, nic nepomohlo, pda je totalne v pi... ponecham si pro sebe to, ze smluvni firmy co delaji servis asusu bud nepracuji, nebo jsou neochotni apod... takze nakonec centrala v ostrave, prej vyzvednou u me doma a opravi, to chcu videt

  6. #6

    HH HH je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od marseli
    HR v manualu neni ten pravej, zkuz toto : Mínus(u hlasitosti)+Přepínač režimů+Reset, je to tu nekde z diskuze
    Ještě je potom třeba stisnout tlačítko Mínus lupa (střední kruhový ovladač) horní tlačítko

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Mě se jednou takhle seklo XDA III a pomohlo až vyndání baterky a vybití záložní baterie. Pak na nabíječku a cca po 10 minutách na nabíječce HR. Pak se to chytlo a bylo OK



Podobná témata

  1. clean reset/hard reset HP iPAQ hx2190
    Od free-bee v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-05-2008, 11:45
  2. hard reset
    Od sikula05 v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-04-2006, 19:04
  3. Hard reset
    Od rene_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-01-2005, 12:26
  4. Hard reset
    Od biokys v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-10-2004, 11:57
  5. Hard reset
    Od Igor96 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-08-2004, 11:28