Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: gpstuner,ale možná pomůže i někdo s OZI...

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Zdravím,je to moje první zkušenost s navigací,co není do auta,ale mapy se do ní vkládají a kalibrují...Nainstaloval jsem GPStuner 4.2,z MS Autoroute jsem si stáhl do JPG mapu místa kde bydlím,tu jsem zkalibroval v Mapcalibratoru,zařízení se spárovalo,dostalo fix,ukazuje satelity...dám načíst tu svoji mapu...objeví se obrázek..můžu se pohybovat po mapě a mění se longtitude,latitude...ale ted ten problém:jakmile ale dám start,tak mě ta mapa zmizí...resp.se objeví bílý/blank/podklad..a už tam mám jen aktuální kurzor,a nemůžu přijít na to proč tam není ten mapový podklad vidět....musím dát stop,pak volbu recenter...a mapa se zase objeví...ale po startu už zase ne...please help anybody)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Špatná kalibrace (např. prohozené X,Y souřadnice). Nejdříve si zkus v MapCalibratoru udělat mapu z Expedia maps a uvidíš, že to bude fungovat. Potom si zkus překalibrovat tu svojí mapu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Pokud chcete vidět blba,pošlu vám svoji fotkuops: děkuji za nakopnutí správným směrem...prohodil jsem souřadnice East a North...ještě jednou se omlouvámops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    GPSTuner je pouze dnes na Pocketlandu za $13,43 vč. DPH, což je nižší cena, než kolik chce autor za pouhý upgrade ($17 bez DPH).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    18


    Ad Docent: super...dik...kupil som.. cca 10 Eur
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Aspoň jsem někomu pomohl, já me2d hloupej za to dal před rokem $41 :no: .
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 31-08-2009, 18:52
  2. čeština pro GPSTuner
    Od mjancok v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 00:45
  3. Pomuže te mě
    Od geniussan v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2007, 17:06
  4. Pomůže mi někdo rozchodit wmodem.exe na mda?
    Od Zdeno_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-02-2004, 20:21
  5. Pomůže mi někdo s internetem pls...
    Od Ghianika v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 08-06-2002, 19:02