Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 61

Téma: Jak na GAPI u přístrojů FS Loox 720 a Dell Axim X50v/X51v?

  1. #46
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Uz jsem to napsal o par stranek drive...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Uz jsem to napsal o par stranek drive...
    Nenašel jsem tam nic, čeho bych se mohl chytit :-). Jen link na fórum bez použitelné odpovědi :-).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ja jsem taky nemyslel GAPI...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    .NET CF 2.0 ma 3-4 MB v pameti PDA. 25 MB ma instalacni balicek, protoze je tam .NET CF 2.0 pro vsechny mozne platformy (Windows CE 5.0, WM <5.0, WM 5.0 atd.). Nemluve o tom, ze ho za chvili budou potrebovat vsichni, jak poroste pocet aplilkaci pro .NET CF 2.0.
    Kde toto stahnu ? Na webu MS jsem to sice nasel, ale pro stolni WIN (XP...).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Uz jsem to tu na webu nasel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Johny_G
    Kód:
    gx.EndDraw();
    
    if (vga_support)
    {
      gx.Dispose();
      gx = new GXGraphics(this, GXGraphics.DisplayBufferModes.kDoubleBuffer);
      gx.SetDrawModes(GXGraphics.DrawFlags.kModeNoBoundsChecking);
      gx.SetSourceKey(Color.Lime);
    }
    To podporuje VGA rozlišení??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To na VGA zarizenich pri pouziti GAPI nevytuhava...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    29

    Mě to ale taky nevytuhává, jenom to funguje s rozlišením 240x320 na VGA
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    29

    Vypadá to, že to, co nepodporuje VGA rozlišení, je gx . Chyba překreslování je v GXGraphics v metodě BeginDraw().
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A timhle workaroundem, co popsal Johnny, se to vyresi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    29

    Zdrojáky GXGraphics se určitě dají někde stáhnout, pak stačí opravit tu chybu a zkompilovat.
    Před zapisováním pixelů do bufferu by se měla volat metoda GXBeginDraw() z gx.dll, která vrací pointer s adresou bufferu. Ta adresa je pořád stejná, takže jí stačí na začátku jednou zkopírovat, jenže novější verze gx se bez zavolání GXBeginDraw po volání GXEndDraw sekne na původním snímku a GXEndDraw už obraz neobnoví, takže do GXGraphics.BeginDraw stačí přidat GAPI.GXBeginDraw().
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Gerbil
    Mě to ale taky nevytuhává, jenom to funguje s rozlišením 240x320 na VGA
    Teď ti nerozumím. Budeš samozřejmě pracovat na canvasu 320x240 pixelů, ovšem korektně se to zobrazí i na VGA se zdvojenými pixely, i na RealVGA (pak ovšem narazíš na to, že kupříkladu tapnutí myši pracuje s rozlišením 640x480, zatímco GAPI s 320x240).
    Citace Původně odesláno od Gerbil
    Zdrojáky GXGraphics se určitě dají někde stáhnout, pak stačí opravit tu chybu a zkompilovat.
    Před zapisováním pixelů do bufferu by se měla volat metoda GXBeginDraw() z gx.dll, která vrací pointer s adresou bufferu. Ta adresa je pořád stejná, takže jí stačí na začátku jednou zkopírovat, jenže novější verze gx se bez zavolání GXBeginDraw po volání GXEndDraw sekne na původním snímku a GXEndDraw už obraz neobnoví, takže do GXGraphics.BeginDraw stačí přidat GAPI.GXBeginDraw().
    GAPI je takový divný v tom, že si tu knihovnu musíš prakticky napsat sám . Já se tomu chtěl vyhnout, tak jsem si zkompiloval už hotovou knihovnu z tutorialu na MSDN. Zkusím do toho ten řádek přidat. Bylo by sympatické, kdyby to zabralo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    29

    Problém s polohou myši by měl jít vyřešit tak, že se souřadnice x vynásobí šířkou vykreslovací plochy gx a vydělí šířkou okna, který odchytává události myši, s y je to stejný. Násobit nebo dělit polohu myši nějakou konstantou vytvořenou na začátku není dobrý, protože pda počítá s typem float nebo double hrozně pomalu.

    Kód:
    Příklad
    public class MainForm : Form
    {
    public MainForm()
    {
    SuspendLayout();
    AutoScaleDimensions = new System.Drawing.SizeF(96F, 96F);
    AutoScaleMode = System.Windows.Forms.AutoScaleMode.Dpi;
    AutoScroll = false;
    ClientSize = new System.Drawing.Size(240, 268);
    Dock = DockStyle.Fill;
    WindowState = FormWindowState.Maximized;
    Anchor = AnchorStyles.Bottom | AnchorStyles.Left | AnchorStyles.Right | AnchorStyles.Top;
    Name = "MainForm";
    Text = "MainForm";
    MouseDown += new MouseEventHandler(_MouseDown);
    ResumeLayout(false);
    }
    private void _MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
     Form f = (Form)sender;
    JinaUdalost((e.X * GXP.cxWidth) / f.ClientSize.Width, (e.Y * GXP.cyHeight) / f.ClientSize.Height);
    }
    }
    cxWidth a cyHeight je z GAPI.GXDisplayProperties

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Nesel by takhle optimalizovat Quake 2 pro VGA zarizeni? Nemohl by jste nekdo Quaka 2 optimalozovat pro VGA pristroje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Gerbil
    Problém s polohou myši by měl jít vyřešit tak, že se souřadnice x vynásobí šířkou vykreslovací plochy gx a vydělí šířkou okna, který odchytává události myši, s y je to stejný. Násobit nebo dělit polohu myši nějakou konstantou vytvořenou na začátku není dobrý, protože pda počítá s typem float nebo double hrozně pomalu.

    (...)

    cxWidth a cyHeight je z GAPI.GXDisplayProperties
    Ne, neboj. Já to ošéfovaný mám a bylo to daleko jednodušší než uvádíš . Ale díky .
    Citace Původně odesláno od Thomas.
    Nesel by takhle optimalizovat Quake 2 pro VGA zarizeni?
    Pochybuju, že je psaný v C# pod GAPI. Každopádně u realtimové hry bys prudce narazil na zpomalení, které je u Eleworie prakticky nepoznatelné.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dell Axim X50v
    Od budelovsky.j v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-07-2007, 08:15
  2. 2 tweaky pro Dell Axim X50v / X51v
    Od Zdenek Malinsky v sekci Dell
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-11-2006, 12:41
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-03-2006, 10:54
  4. Dell Axim X50v
    Od rockcz v sekci Dell
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 08-09-2005, 17:01