Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 87

Téma: Úvod do programování pro Windows Mobile 2002 a 2003 - Vývojové nástroje

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    6

    Mám XP Professional, českou verzi. V práci anglickou. Jinak stejný SP2 i veškeré aktualizace... :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od DaBa
    A zkousel uz nekdo z vas programovat pomoci VS.NET 2003?
    Ma se tam objevit novy project Smart aplication, ale me to porad nabizi akorat Windows aplication. Nahral jsem tam uz kde co a porad nic.
    Jo, normálně, právě pracuji na 3 aplikacích pro PPC v C#...
    Na firemní mašině mám nainstalované W2K, .NET 1.1 FW, VS2003 a mám v ní všechno... Hm... Možná bude nutné nainstalovat SDK pro PPC. Už si však nepamatuji, jestli jsem to tam instaloval já (což má větší pravděpodobnost, protože pro PPC normálně nevyvíjíme) nebo to už to tam bylo...
    Na notebooku mám už dlhšie nainštalované eVC4.0 SP4 (myslím, že SP4 je potrebné pre WinXP SP2), MS VS.NET 2003, ale stále sa k tomu nemôžem dostať. Mám dosť málo času, preto by som chcel začať v niečom poriadnom, v čom je najmenej kompromisov a čo má budúcnosť.

    Môžeš mi niečo z toho odporučiť? eVC, VB.NET alebo C#.NET ...

    Inak, bežne programujem v PHP, čo má ale asi k objektovému programovaniu ďaleko.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od peter.nr
    Môžeš mi niečo z toho odporučiť? eVC, VB.NET alebo C#.NET ...

    Inak, bežne programujem v PHP, čo má ale asi k objektovému programovaniu ďaleko.
    No, urcite C#, je to preci jenom objektove Ccko, ze... Pokud umis i normalni C/C++ tak eVC... Ale to zalezi, co chces vyvijet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Ako som si pozeral tie vývojové prostredia, to C# ma naozaj najviac zaujalo. Je to podobné ako VB, ale nemám rád syntax Basic-u.
    Ide mi o programovanie klasických aplikácií pre WM 2003, nejaké formuláre, zobrazovanie obrázkov, zvuky, jednoduché databázy, možno today-pluginy, klient-server aplikácie.

    Mám za sebou nejaké programy v klasickom C, ale iba programy pre príkazový riadok.
    Kedysi som dosť programoval v Jave - to bola Java ešte v plienkach - okolo roku 1995.

    Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od peter.nr
    ...nejaké formuláre, zobrazovanie obrázkov, zvuky, jednoduché databázy, možno today-pluginy, klient-server aplikácie.
    -> C#. Bez diskuze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    45

    Ahoj lidi, nemohl by jste nekdo prosim Vas udelat malej, ale uplnej tutor na nejakou drobnou aplikaci v EVC++ netusim totiz jak vubec zacit. Mam vsechno nainstalovany nejaky zkusenosti z borlandu C++ mam, ale na tohle koukam jak cerstve vyvorana mys. A urcite nejsem jedinej kdo takhle tape a malinkej tutorek by se hodil. Aby jsme vedeli vubec jak zacit...

    moc dik Drakulaj
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    1) Doporucuji pro bezne business aplikace prechod na compact .NET Framework - budete v nem produktivnejsi.

    Prehled vyvoje pro PDA a odkazy na dalsi zdroje s vyvojarskou tematikou a tutorialy naleznete zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od drakulaj
    Ahoj lidi, nemohl by jste nekdo prosim Vas udelat malej, ale uplnej tutor na nejakou drobnou aplikaci v EVC++ netusim totiz jak vubec zacit. Mam vsechno nainstalovany nejaky zkusenosti z borlandu C++ mam, ale na tohle koukam jak cerstve vyvorana mys. A urcite nejsem jedinej kdo takhle tape a malinkej tutorek by se hodil. Aby jsme vedeli vubec jak zacit...

    moc dik Drakulaj
    a co treba google? nebo na nejakym ceskym webu je celej serial - uz nevim kde presne, ale rozhodne to neni problem najit
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    45

    No holt uz to tak bude ze sem asi nesika na hledani du znova hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    hned 1. odkaz... asi ses fakt na hledani nesika

    http://www.google.com/search?hl=en&q=embedded+c%2B%2B+programov%C3%A1n%C 3%AD
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    45

    Uaaaa priznavam se moc jsem nehledal..... Stydim se ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    13

    Nevite nekdo, jestli je pro PocketPC nejakej vyvojovej nastroj (resp konzole) pro jazyk TransactSQL. Resp. alespon neco na urovni QueryAnalyzeru z MS SQL Serveru 2000 (nebo neco jako EnterpriseManager).

    Jde mi o to, abych mohl treba psat stored procedury, definovat DB model, zkouset query, atd... - to vse skrz internet (IP adresu SQL serveru znam).

    Nejde mi tedy o praci s lokalnim kapesnim SQL serverem, ale s dospelym SQL 2000.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    1

    Pomůže někdo? Dík!
    Sháním manuál k Forward Pass. Na netu už asi nikde sehnat nejde, strávil jsem několik hodin hledáním, marně. Ani Forward Pass už asi nikde není, ten jsem stáhnul někdy minulý rok, ale na manuál jem zapomněl. poslat na primacafe@seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Zdravím mám prozbu.
    Přečetl jsem celou tuto a i jiné diskuze a články o programování na CE4you z roku 2004.

    Chtěl jsem začít taky něco tvořit, ale nevím kde začít doba se mění (WM2005, odkazy v článku už jsou neplatné)

    Existuje ještě Visual Studio .NET 2003?

    Co je jeho náhradou Visual Studio 2005?

    Budou aplikace vytvořené Visual Studio 2005 funkční i na WM2005?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vývojové nástroje pro WM5
    Od Garret Raziel v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-06-2007, 14:40
  2. Programovani a vyvojarske nastroje
    Od Zax_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-04-2007, 20:45
  3. programovani pro Windows Mobile
    Od rsk v sekci Programování
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-04-2006, 09:34
  4. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-05-2005, 21:36