Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Kopirovanie cez WiFi medzi PPC?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Prosim vas poznate nejaky program ako by sa dalo kopirovat cez WiFi medzi PPC a PPC? Pripadne moznost dat sdilet veci na PPC aby sa do nich mohlo pristupovat z pocitaca?
    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    Pro úplnost k první otázce: sdílený adresář na PC a přistupovat z PPC na PC přes Total Commander a nastavené LAN
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    No hej to je jasne ze z PPC viem pristupovat do PC. To ide aj cez ten win explorer co ma v sebe aj cez TotalCmd aj cez Resco... Problem bol opacny smer. To FTP je sice dobre a funkcne riesenie no je mi luto ze Microsoft ani do WM5 nedal takuto banalitu. Ale tak FPT ako tak vynahradzuje.
    Dik.

    btw: ta speed.... no mohla by byt lepsia ale mozno je to uz obmedzenie citacky karty v PDA, netestoval som este podrobne dosiahnuta speed bola 400-500 kb/s pri pirpojeni 11Mbps.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    28

    Pokud se ti jedna o prenos mezi pda a porad stejnym pocitacem, tak mi prijde lepsi reseni zapnout FTP server na pocitaci nez na pda. Z pda se pak k tomu pocitaci pripojis treba pomoci Total commandera 2.0 pro pda.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    dají se nějakým programem nasdílet v PDA soubory přez wi-fi ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ale Plho, o tom se tady preci celou hodinu bavime...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    dají se nějakým programem nasdílet v PDA soubory přez wi-fi ??

    pozri si beecherov prispevok :>
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Uz jsem to tady psal, FTP server pro Pocket PC a pak jakykoliv FTP klient (treba Total Commander)...
    Skusali sme s kamosom teda 2 z tych programov. S pocitacom obaja komunikujeme rychlostou zhruba tych 400-500kb/s. Medzi nami ako ad-hoc pripojenie to islo asi tak pol megabitu za sekundu co je viacmenej uboha rychlost. V jednom programe bola moznost nastavenia Trans.block size (konkretne v Cambridge vxFtpSrv) a ak sme tuto nastavili na hodnotu maximalnu (cca 16000) tak to slo rychlejsie no tych 500kb/s to nebolo. Nevies kde by mohol byt problem? Ze by vadilo ze ja mam specifikaciu 802.11b a on 802.11g ? (Loox 720 a Loox C550).
    Pripadne je problem, ze pripojenie ad-hoc pripoji speedom 1Mbit? Totiz skusali sme to aj cez AP ale nestihli sme dotestovat......

    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Ad-hoc na 802.11b ma 2Mbps
    2. Pokud vim, tak s 802.11g cipy je v PDA nejaky problem kdyz jsou v 802.11b siti... Pavel tady na to kdysi psal nejaky zmeny do registru...
    3. Jsou to obyc PDAcka, ne PCcka, takze ta rychlost je docela odpovidajici...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    78

    Diky moc za ty FTP severy.
    Ale mam problem chtel bych prostě rychle odeslat soubor přez WIFI (treba jak to delaj PSPcka!!!) a nemusel bych se nekam pripojovat treba na AP nebo ad-hoc.
    Pac si musim najit neakou free WIFI sit, tam se musi pripojit a pustit FTP server.
    Jak se daj dve PDAcka propojit pomoci ad-hoc připojení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Zaskrtnes moznost ADHOC na zariadeni kde tu siet vytvaras predsa .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    78

    Kde to mam zaškrtnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pustis WiFi na svem PDA, a kdyz das v Start->Settings->Connection->Network cards Add new, tak hned na prvni strance je zaskrtavatko pro Ad-hoc...

    BTW Nezapomen si jeste taky nastavit spravne IP adresy na tech dvou PDAckach, co chces spojit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    78

    Moc diky.
    Na to ze se da s PDAckem vytvořit vlastni WI-FI sit sem ani nevěděl.
    Jeste to poradne vyzkosim to by se i přesto hrat i hry (Warfare).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Kopírovanie tel. zoznamu
    Od favo222 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-09-2008, 14:47
  2. Kopirovanie zoznamu do sim
    Od favo222 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-07-2008, 09:23
  3. ako prenasat subory cez WiFi medzi PDA a MOBILOM alebo PDA a ROUTROM (PC)
    Od Gembler_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-03-2008, 15:50
  4. jednoduche prepinanie medzi Wifi sietami?
    Od sveci2 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-08-2007, 04:17
  5. Kopirovanie z CF - problemy
    Od colombo_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-06-2006, 20:36