Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Odstranění souboru

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    7

    Všechny zdravím. Prosím o radu. Pokud chci smazat soubory nebo dokumenty,vždy se mi zasekne systém a musím najet do nastavení,systém a paměť a zrušit spuštěné aplikace.
    Měl jste někdo podobné problémy? Mám Eurotel Dataphone II. Díky za každou radu. PavelDB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Ahj. Děje se tak při pokusu smazat jakýkoliv soubor z jakéhokoliv místa v paměti? Nebo jde o soubory např. systémové či používané? V jakém softwaru se o smazání pokoušíš?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    dělá to i po SR, zkusil bych to v SafeMode
    a to dělá úplně u všech souborů
    a v čem to mažeš
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    7

    Projevuje se to hlavně když mažu soubory v průzkumníku v dokumentech i na sc kartě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    7

    Po SR je to stejný. Ale i v ostatních souborech to dělá taky. Třeba Program Files, Windows atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    No ale pokud se dostaneš po "zaseknutí" do nastavení, tak se o zaseknutí systému nejedná. Možná bych vyzkoušel Total Commander, nebo třeba GSFinder+. Oba jsou free :yes: .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    7

    Asi to neni zaseknutí systému,ale je to nepříjemný,když po každým odstranění např excelovýho dokumentu musim pokaždý vlézt do spuštěných aplikací. Nemůže to být třeba tím,že mám pda zadělaný různýma tématkama a jinýma blbůstkama?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nesnazite se odstranit aktualne otevreny soubor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Já bych tedy vyzkoušel opačný postup. Nejdřív ukončit všechny spuštěné programy a potom zkusit vymazat soubor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    7

    Asi jsem to nepopsal přesně.
    Ikdyž neni spuštěna žádná aplikace a snažim se něco smazat,tak se objeví "odstranit soubor",začne se vrtět prostřední kolečko jako že pracuje a nic. Musim tedy do spuštěných aplikací a tam je jen "průzkumník". toho musím odstranit a objeví se mi že je zaneprázdněn. Pak průzkumníka ukončim. A můžu zas pracovat do dalšího mazání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    A vyzkoušel jsi ty jiné souborové managery (viz. výše)? On ten systémový průzkumník není nic moc.
    Ale ještě jinak. Tebou popisovanou situaci jsem nezažil. Ale podobné problémy se "zamrzáním" hodin, které symbolizují práci, jsem potkal kdysi, a to ještě za doby původní (od výroby) ROM. A proto se ptám, jakou ROM máš v DP II?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    7

    Zkusil jsem toho Commandera a jde to bez problémů. Paměť nevim jakou mam. Je to ta původní od Eurotelu s češtinou zakoupeno III/2005. Může to být 1.60.00wwe? Možná že ten průzkumník je fakt k ničemu. Šlapalo to do doby než jsem začal stahovat z ce4you různý programy,který dost používám.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    V každém případě ti doporučuji používat třeba ten TotalCommaner. Už jen ptoto, že vestavěný průzkumník mu nešlape ani na paty. Já osobně používám GSFinder+. Mám ho i přeložen. Vypadá líp.

    A k té ROM. Předpokládám, že tu co máš obsahuje WM 2003. Doporučuji přeflešovat alespoň na 2.06.00. Jedná se o ROM, která má WM 2003 SE. SE jako second edition. Systém je mnohem stabilnější. Více o WM 2003 SE zde. Je toho mnoho, ale stojí to za pročtení. A info o flashování MDA II/DP 2 je tady.

    ---------------------------
    EDIT: Ano 1.60.00 je číselné označení ROM. Ta je právě na WM2003. 2.06.00 je asi nejrozšířenější (tedy nejlepší).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    7

    Díky za rady. Toho Commandera používat zatim budu. A s tou pamětí to zkusim. Nejsem sice žádnej programátor ale pokusim se tim prokousat. Jeste jednou díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Flashování je celkem jednoduchá záležitost. Jen :!: POZOR :!: Přeflashováním ztratíš záruku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Heslování wordovských souborů případně souborů obecně
    Od MobilerxXx v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-11-2006, 15:53
  2. odstraneni MSN
    Od Tazz1_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-10-2006, 13:27
  3. Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 16-02-2006, 09:56