Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: PocketPuTTY startuje jako open-source

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    110

    PocketPuTTY - port PuTTY ssh klienta pro Pocket PC ma novou domovskou stranku http://www.pocketputty.net, kde si lze nyni stahnout i zdrojove kody a zapojit se do vyvoje.

    Tesim se na zajemce o vyvoj

    Aleq
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    40

    Tak presne tohle jsem schanel. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    4Aleq: Ze by konecne? To jsem tusim na oficialnich strankach cetl jako prislib uz pred rokem A od te doby jsem si myslel, ze uz je PocketPuTTY mrtev.
    Jo a BSD licence - benevolentni - hmm O)

    Kazdopadne at to nevyzni, ze jenom kritizuju - ja jsem za PocketPuTTY moc vdecnej, pouzivam ho uz dost dlouho a nedam na neho dopustit - vynikajici utilitka, ktera se moc podarila :yes: Takze moc diky za nej
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    110

    Casu se mi moc nedostava, proto to tak dlouho trvalo. Budu rad, pokud se nekdo pripoji k vyvoji - ma nekdo zajem? :-) Uz se mi par zahranicnich fanousku ozvalo, takze snad to rozjedem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    62

    Prosím prozradí mi nikdo o čem je tu řeč. Kčemu to bude. Dík.:O
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    4mcalbi: Nevim, co presne myslis.. Jestli nevis, co je to PuTTY, tak to mas vysvetleno trebas zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/PuTTY a PocketPuTTY umi to same, akorat je urcen jak jiz nazev napovida pro PocketPC
    No a jestlis myslel ten dotaz jako k cemu je dobre to, ze je od ted opensource, tak to je kvuli tomu, ze do ted byl vyvijen jako closedsource - cili zdrojaky znal jen autor (coz znamena, ze na vyvoji se mohl podilet jenom a pouze on). Tim, ze je to nyni opensource, tak to znamena, ze si ho muze kdokoliv (kdo to umi) si ho upravit... Resp. pomoci puvodnimu autorovi s vyvojem. Stejne tak v pripade, ze by puvodni autor vyvoj ukoncil, tak se muze najit nekdo dalsi, kdo ten program bude vyvyjet dale... (a uzivatele to v podstate ani nemuseji poznat)
    No - rekl jsem to tezce v kostce a nazorne, tak pripadni guru laskave odpusti

    4Aleq: Njn - cas... Ja ti muzu akorat tak drzet palce - s dalsimi vecmi ti bohuzel nepomuzu, protoze to neumim ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    62

    Dík moc tak už jsem v obraze.
    Už jsem to pochopil. Nic pro mě to neni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    nejak porad nechapu k cemu ten Putty je dobrej ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    4

    2Tazz1: ja to pouzivam na vzdalenou spravu *nix serveru pres ssh. Umoznuje se pres internet (sifrovane) pripojit na prikazovou radku *nix-ovych stroju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nejen *nixovych serveru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Aha. Tak to koukam nebudu potrebovat ani nahodou . Ale diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    0taz0_ce4you
    Guest

    Zdravim .stahl jsem si pocket Putty a mam mensi problem .... otevru to , zadam IP adresu kam se to ma pripojit ale nikde jsem nenasel tlacitko na navazani spojeni ...mam tam jen Cancel ... Pripojenej na GPRS jsem...

    Nevite co stim?

    --- tak stacilo dat jen OK .. sice mne to pise ze komunikace nejde ale to bude neco jinyho ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ASUS P535 - GPS startuje pomalu
    Od Def_ce4you v sekci P5xx
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-04-2008, 17:08
  2. exe to source code
    Od Thomas. v sekci Programování
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-03-2006, 10:16
  3. Synchronizace z Open Office
    Od bublinak v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2005, 10:39