Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 15 z 15 PrvníPrvní ... 5131415
Zobrazené výsledky: 211 až 221 z 221

Téma: i-Tec BT339 vs. Nokia LD-3W Poradíte????

  1. #211
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Z mého pohledu nemá ta cena chybu, já kupoval BT338 na jaře 2005 jako novinku o 100% dráže (v obchodě, ne v e-shopu). Tady není skutečně co řešit, začíná to být normální spotřebák (já včera vysolil 1500 Kč za barevný ink do HP) … v tomto směru dost dobře nechápu stále se opakující dotazy ala "když si to koupím, bude to fungovat na WAAS/EGNOS" … jak tu někdo již správně psal, než bude Galileo funkční a v provozu (info zde), budeme provozovat již zcela jiné hračky, než jsou ty naše současně se SiRFIII . Dobrá koupě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #212
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od dkena
    Ahoj ,zvažuji nákup GPS Nokia LD-3W prosím majitele této GPSky o info zda do ní pasuje klasická baterie z nějakého modelu mob.telefonu(za cca.2roky budu jistě kupovat baterii novou a do takového i-tecu jí asi snadno neseženu).Ještě kdyby byl odkaz na nějakou levnou sítovou 230V nabíječku (jen v autě to nabíjet nechci).Díky.

    A ještě otázečka pro GPS fajnšmekry - nechystá se uvedení nějaké zásadní novinky (čipsetu) na poli bluetooth GPS modulů.Klidně počkám pár měsíců a pořídím aktuální model.
    Díky za případné odpovědi.
    dkena
    Tento modul sice nemám, ale určitě vím, že do něj pasuje akumulátor z NOKIE N70. Kolega tuhle kombinaci vlastní. Nabíječka pasuje ta samá, navíc se dá sehnat redukce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #213
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Citace Původně odesláno od dkena
    Ahoj,tak jsem stihnul akci v Sunnysoftu a koupil I-Teca 339 (který mi momentálně dorazil) za cenu:2368Kč s DPH.Zaujala mě váha modulu :-)Jdu "bojovat" s nastavením....snad to bude vše OK.
    Ahoj,

    a co je to, prosím Tě, za akci? A platí ještě?

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #214
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    84

    Ahoj,
    prostě jsem projížděl internet a hledal nej cenu.Vyhledávač mi vyhodil Sunnysoft s touto cenou.(2368 Kč)Při návštěvě jejich stránek jsem zjistil,že je to jen do vyprodání zásob a zásoby byly na 0.Přesto jsem to skusil objednat a druhý den to bylo doma.Toto je však již týden stará záležitost kterou nesleduji.Kontaktuj Sunnysoft a budeš vědět více.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #215
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    6

    Nokia se musí opravdu nabít před spárováním... i když se sice zapne a jeví se jako funkční nepodařilo se mi v mapě ji najít... po nabití mi jak v iGO tak i v Tomtom 6 funguje no problemo opravdu se nevypíná což je výhoda při opuštění auta s MDAčkem... měl jsem jí zatím půjčenou ale zítra si pro ní jdu =o)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #216
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    i-tec 339 zakoupeny asi pred 14 dny se pri pripojeni na nabijeni taky nevypina-pokud ma FIX.

    Citace Původně odesláno od witanek
    opravdu se nevypíná což je výhoda při opuštění auta s MDAčkem... měl jsem jí zatím půjčenou ale zítra si pro ní jdu =o)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #217
    gsh_ce4you
    Guest

    Jak uz tam nekdo psal predemnou, tak mi LD-3W jede s tomtomem 6 + muj xda pouze kdyz je zarizeni pojmenovane jako "GPS"
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #218
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Tomáš Kubec
    Lze vyřešit volně širitelným softwarem gpsproxy (http://sourceforge.net/projects/gpsproxy/), s jeho pomocí vytvořit virtuální seriový port a na něj přesměrovat gps data ...
    pomůže mi někdo s nastavením toho programu aby mi fungoval a konečne jsem rozhejbal iGO?
    dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #219
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Petura
    Citace Původně odesláno od Tomáš Kubec
    Lze vyřešit volně širitelným softwarem gpsproxy (http://sourceforge.net/projects/gpsproxy/), s jeho pomocí vytvořit virtuální seriový port a na něj přesměrovat gps data ...
    pomůže mi někdo s nastavením toho programu aby mi fungoval a konečne jsem rozhejbal iGO?
    dík
    jo ještě mi to při instalaci do MDA píše tohle:

    GPSProxy requires the installation of OpenNETCF.SDF.ppc3.ARM.CAB for in to run properly. Install the Cab file before running this application.

    nemá ten soubor nějak moc koncovek? zkouším ho hledat různě po netu a nic ... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #220
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    No tak to hledáš pěkně blbě, Google mně na první pokus vyplivl 338 odkazů, a kupodivu někde je to i ke stažení, třeba tady .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #221
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Docent
    No tak to hledáš pěkně blbě, Google mně na první pokus vyplivl 338 odkazů, a kupodivu někde je to i ke stažení, třeba tady .
    tak už jsem to našel taky a nainstaloval, nastavím si v programu port na kterým mám GPS, vytvořím virtualní port na který dám "zrcadlení" portu kde je GPS, program mi už ukáže satelity...
    i jsem dal aby se po spuštění GPSProxy spustilo iGO ale stejně mi iGO nenajde GPSku samo ani při ručním zadávání .. :-(
    co dělám špatně ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 15 z 15 PrvníPrvní ... 5131415

Podobná témata

  1. Problém s propojením FSC C550 a i-Tec BT339 - COM port
    Od zaen_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-05-2006, 22:11
  2. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 26-04-2006, 07:37
  3. Problém s GPS I-TEC BT339
    Od mch810 v sekci TomTom
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-11-2005, 17:02
  4. MMC vs SD,poradite?
    Od d.devil v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-11-2004, 14:43