Ty ceny, co uvádí yaris, se mi zdají nějak podezřele nízké.
Ty ceny, co uvádí yaris, se mi zdají nějak podezřele nízké.
Jj.
To vypada na Vietnam vyrobu. Ja osobne bych to do PDA nedal![]()
Já nevím.Nechci to úplně srovnávat,ale od známé Italky vím,že se např. v Itálii vyrábějí na jednom páse stejné brýle a na konci se jim dá značka.Ty,které mají Gucci,stojí 5x více,než ty,které mají něco jiného.
Jinak se mi ty ceny zdají přiměřené a ty značkové velmi nepřiměřené.Ale to je věc osobního pohledu:?:
tak jsem pripravoval sveho umreleho looxika a koukam ze ma uplne stejnou baterii (410) jako axim tak jsem to risknul a vyzkousel a baterie jede,ale jedine co nefunguje tak je nabijeni,to maji osetrene nejak jinak takze smolik,jinak tu je origos mail od baterkaru,skoda ze nemaji tu 1800
Dobry den,
do tohoto PDA jsou nasledujici baterie:
Li-on, 3,7V, 1100mAh, cena 490,- vcetne DPH
Li-on, 3,7V, 2200mAh, cena 599,- vcetne DPH
skladem tyto baterie nemame, dodani je cca 3-4 tydny
za batteryshop.cz
Ondrej Tlapak
NTB CZ s.r.o. - Praha
Kolmá 8, Praha 9
tel: 284 818 960
fax: 284 818 256
info@batteryshop.cz
www.batteryshop.cz
jo a pouzdro jedine od Seny![]()
![]()
je super,ve čtvrtek objednáno a v úterý jsem ho mel na stole,takze az se u nas takhle rychle nauci reagovat obchodnici (cizaci), tak nemam problem
Má tu nějaká dobrá duše osobní zkušenost s tou "noname" baterkou z batteryshop.cz? Jde mi např. o to, zda ty varianty jsou stejně tlusté jako značkové Dell, zda není problém s nabíjením...
Velikost by měla být naprosto stejná.Mám jednu objednanou,měla by být tak za 10 dní.Tak jestli vydržíš,dám zprávu:?:
Rád bych se zeptal zkušených, zda má smysl při objednání Axima vzít i příplatkovou sadu náhr. stylusů a sadu folíí na display? Lámou se stylusy? Jsou dodávané folie kvalitní?
Dík!
Stylusy se nelamou a ty originalni Dell folie jsou k nicemu...
Stylusy se sice nelámou, ale za to se ztrácejí. Konkrétně já jsem jako Mařenka v pohádce, všude za sebou místo hrášku trousím stylusy, akorát, že o to nevím...Původně odesláno od beecher
To by mne zajimalo, jak tohle se ti dari... Ja jsem jednou stylus utrousil, ale tim, ze jsem ho po nekom hodil, z PDAcka se mi ho jeste nepodarilo ztratit, pac tam drzi nejak moc festovne...![]()
![]()
poznate?
mna zaujal VGA Presentation Cable™ for your Dell Axim X51v 3-in-One. jeho zakupenim by som mohol konecne vyuzivat x51v aj ako prenosny HDD![]()
kto vie, ake su tie folie ...
V jediném mnou nalezeném shopu (AH Mobile), kde vedou folie Brando Ultra Clear Protector Plus na Axima x51v, je momentálně nemají a budou snad za 14 dní. Máte někdo tip, kde tyhle folie mají? Nechci kupovat větší a ořezávat na míru...
Dík!
skibob
Vzal jsem pro Asus A730 (stejny display) a je to v pohode...![]()
... ja som kupil foliu priamo tu a som spokojny
Původně odesláno od valdo
aj, aj![]()