Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 45

Téma: Upgrade HP iPAQ hx4700 na Windows Mobile 5 krok za krokem

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od marcod
    Citace Původně odesláno od Surgical
    Zkus to jednoduse znova. Nekdy se pri prvnim pokusu flash jenom vymaze a az pri druhym projde update...
    Ano, ale ono se to ani nespustí, ono to rovnoui hlásí, že se jedná o jinou jazykovou verzi a proto to má "Abberufenn..." nebo jak je to ve skopčákovštině... zřejmě něcio jako "cancel"
    Tak jsem si myslel, že si vezmu sebou na dovolenou konečně nějaký normální jazyk, a ono nic!Dále se doskuzi budu moci věnovat až v neděli, prozatím svůj ipaq zakoopu někam pod skříň a nechci ho ani vidět.To jsou ale naprosto šílený a hloupý licenční podemínky, nemyslíte?Piokud někdo ví, jak to obejít, budu mu opravdu nesmírně vděčný.Ten, kdo mi ten přístrohj prodal, tvrdí, že stačí udělat nějakou Image ROMKy na kartu a pak se to nějak zázračně přehraje rovnou do systému... ale nevím, nevím.Že já naletěl a vyhodil 11 litrů???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkus ten anglickej
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Zkus ten anglickej
    Teď nerozumím, jak mám zkusit anglický? Co mám s ním zkusit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Hm, co takhle google a hledat? Jeden odkaz jsem ti zanechal, jsou i dalsi. Ja 4700 nemam, abych mohl radit zasveceneji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Nojo, tenhle prispevek mel prijit nekam jinam, do zkusenosti... sorry..

    Ahoj,

    tak uz nejakej patek pouzivam WM5 na hx4700, psal sem o tom a nyni bych se chtel podelit o par drobnosti.
    Hned na zacatku, je to SUPER, diky kolegum predem, kteri dotahli vsechny "nase" snahy o zprovozneni temer k dokonalosti. Mam tam ten nainstalovano mraky SW, vse co jde a je rozumne mam na SD, neco malo se mi dalo samozrejme do \Program files. Dokonce ani zpravidla nepouzivam patch na filesys, z nejakych odhaduji 90% se hx-ko chova super rychle a zvlada mraky spustenych veci. Pak mu najednou "hrabne" a zacne filesys neco prechroupavat, trva mi to cca 7 minut a je zase na dlouho klid.
    To co mne ale trochu v tuto chvili trapi je volna "operacni" pamet. Nevim, kolik sem mel volne po HR, resp. po clean resetu, mozna neco kolem 30MB?, nevim... ale nyni po SR cca 22MB, kdyz spustim par drrobnosti, jako myslim piexlorer, mail a tak, tak mam cca 18MB a pak kdyz chci spustit neco narocnejsiho, tak mam mensi problem, sice jen obcas, ale preci.
    Hledal sem a moc uspesnej sem nebyl, zkratka mam na Vas otazku, a to jakym zpusobem si mohu presne zjistit, cim mam RAM obsazenou?
    MemMaid neco ukaze, ale po souctu vyjmenovanych jednotlivych komponent, resp. jejich velikosti se dostanu na cca 18MB obsazenych, ale v control panelu mi ukazuje obsazeno 38MB... ano, chapu, neco si veme sam OS a tak, ale mne zajimaji co nejpresnejsi udaje, na zaklde kterych bych byl schopen si rict, ze trebas ten ktery SW prestanu pouzivat a neco usetrim, nebo ze naopak si sam pro sebe oduvodnim, ze to fakt potrebuju.

    Jo prosim, neptejte se mne na to, co vsechno mam nainstalovano, je toho hodne a kazdou chvilku se to meni, pac stale prubezne zkousim.
    A taky mi pls nepiste, ze se to tady resilo a ze jsem "lama", sleduju to tady prubezne denne a i sem hledal, ale neuspesne.

    Diky za jakykoli napad ci odkaz.

    Milouss

    ... jo koupil sem si vcera v Sunnysoftu neorigos baterii 3650mAh, sice je to PDAcko konecne opravdu "cihla" ale super, a taky HP BT klavesnici, jeste vic super, druhe Vanoce .. snad uz brzo budu moc odlozit NB, jeste tak vyresit tunelovani do firmy, bohuzel zde nemame std. VPN, ale pristupuje se pres AT&T clienta...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    laod
    Guest

    Ahoj, take jsem v sunnysoftu koupil neorigas bat., ale nemam nabijecku a v iPaqu se nechyta. Odhaduju, ze bude potrebovat poprve naladovat nekde externe. Pak uz se bude v pohode dobijet. iPaq se s ni zatim chova, jako by tam zadna bat. nebyla
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Ja ji vybalil, dal do ipaqa, ukazovala 20%, rano byla na 100%. O vikendu zkusim, jak dlouho vydrzi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Hmmm, takuz mam s tou baterkou stejnej problem... pres den jsem mel v ipaqu tu malou a ted tam dam tu velkou, ktera rano byla nabita na 100% a nyni se tvari jako Lion, ale 0% a nejak jako ze by se chtela nabijet ...
    Vypada to na reklamaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    95

    Mel jsem s neorigos baterkou od Sunny Softu podobny problem. Byl jsem na dvoudennim vylete a trackoval trasu pres Oziho, baterka fungovala suprove. Prijedu domu, dam PDA do kolibky a rano kdyz ho vytahnu z kolibky, baterka na 0% a PDA vymazane. Baterka se chovala tak, ze za cca 10minut hlasilo PDA ze uz je nabite, ale bez nabijecky ani nenabootovalo.

    Vratil jsem ji, priplatil a koupil origos, ke ktere je navic adapter na dobijeni mimo PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Takhle si to udelal primo na prodejne? Vratils neorigos a vzal si origos a doplatil? Nebo Ti vratili penize a origos si koupil nekde jinde?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    95

    No sel jsem na prodejnu s tim, ze ji chci vymenit, prodavac rekl, ze ty neorigos uz nemaji, tak ze mi vrati prachy. Meli ale origos, tak borec vystavil dobropis a fakturu na novou baterku a ja doplatil rozdil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Byl sem ji dnes reklamovat, vyzkouseli sme jeste jednu neoriginalni, stejne chovani jako moje, i jinem iPaqu to same... asi se ty neorigos moc nepovedly.
    Chteli mi vratit penize, ale zatim sem si ji nechal a taky objednal novou origos.

    Musim lidi z prodejny Sunnysoftu v Jeseniove ulici pochvalit, prijemny a vstricny pristup, ne jako kdysi v Kotve.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Tak origos jsou pry dost nedostupny, Sunnysoft mi poslali SMS, ze ta neorigos baterie musi fungovat, jen je pry potreba ji vice jako pritlacit ... no a asi na paty pokus se povedlo.
    Je to tedy "vorpuz", ale kdyz se na ni jakoby naplocho tlaci, kdyz se tam zasouva, tak si nejak lepe sedne a funguje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Tak mám konečně čas řešit "poevropštění" své německé verze mého ,jinak krásného 4700.Můžete mi prosím někdo napsat jak lze vyvolat BootLoaderMenu u tohto přístroje?
    Jako další způsob mne jinak napadá, zkusit přehrát ROmku Linuxem (Family Linux, nebo tak nějak) a potom to obnovit to anglickou verzí a poté již upgrade na VM5.Máte s tím někdo zkušenost?Moc děkuji za odpověď, tento víkend hodlám obětovat změně srozumitelného jazyka v mém PDA,abych ho mohl jinak používat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od marcod
    Tak mám konečně čas řešit "poevropštění" své německé verze mého ,jinak krásného 4700.Můžete mi prosím někdo napsat jak lze vyvolat BootLoaderMenu u tohto přístroje?
    Jako další způsob mne jinak napadá, zkusit přehrát ROmku Linuxem (Family Linux, nebo tak nějak) a potom to obnovit to anglickou verzí a poté již upgrade na VM5.Máte s tím někdo zkušenost?Moc děkuji za odpověď, tento víkend hodlám obětovat změně srozumitelného jazyka v mém PDA,abych ho mohl jinak používat.
    Díky všem, nakonec vše vyřešili hodní a přátelští lidé v HpP servisu.Ještě jednou díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. HP iPAQ hx4700 - Windows Mobile 6.5 (WM 6.5) - zkušenosti atp.
    Od k.karel_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 24-11-2011, 18:09
  2. HP iPAQ hx4700 - Windows Mobile 6.x?
    Od Dvora21 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-09-2008, 11:40
  3. Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 17-04-2007, 07:52
  4. Upgrade na Windows Mobile 2003 - krok za krokem + benchmarky PŘED a PO
    Od Pavel Koza v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 05-03-2007, 14:17
  5. Jak nastavit MSN, ICQ a jiné kecálky na MDA 2(krok za krokem)
    Od HELEKAL PETR v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-06-2004, 16:04