Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 45

Téma: Upgrade HP iPAQ hx4700 na Windows Mobile 5 krok za krokem

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    7

    beecher: Díky, vlastně to nebylo ani potřeba. Já se k tomu dostal a četl to, sice jinde, ale četl a udělal jsem to. Zatim nevidím přínos tohoto kroku. Že se to vybíjí při používání víc, neřeším, mám to v podstatě jen na navigaci a nepotřebuji ji každý den. Proto je překvapující, když ho po 2 dnech zapnu a vlastně nezapnu, protože je baterka kaput. Nesynchronizuju s PC, nic tam nemám, nezapichuji to do kolíbky na synchronizaci, jen na nabití a to je PC vyplé. ActiveSync asi nejede, když nemá jet nic, když je PDA vyplé. V tom byl háček. Jestli se ale nevypne, jen se tak tváří a PPC jede dál, tak to i pochopím, ale to snad není ani možný. No uvidím za pár dnů.
    Každopádně díky za reakci :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, to si myslis, ze se PDA vypne. Nevypne, ale uspi, z cehoz ho nektere procesy, jako je napr. ActiveSync, dokazu probudit tak, ze to na PDA nejde poznat, ale PDA v podstate normalne bezi... A prave tohle spatne nastaveni synchronizace tohle rychle vybijeni PDA zapricinuje...

    BTW Jeste bych mozna zkusil vypnout z Today ty standardni HP meraky stavu, nejsem si zrovna uplne jist, jestli jsou napsany tak, aby to nevybijelo PDA (diky vyse uvedenemu)...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    laod
    Guest

    Nedavno jsem si poridil hx4700 a uvazuji o upgradu ROMky. Potiz je v tom, ze ma nemeckou verzi OS a zkousel jsem to preflashovat na anglickou, ale oficialni utilita od HP mi to nedovoli (hlasi, ze puvodni jazyk se neshoduje s novym - utilita si zkontroluje verzi a jazyk stare ROM a nepovoli upgrade). Neexistuje jina utilita, ktera by dovolila pouzit dany image ROM, aniz by kontrolovala to co maze? Nepodarilo se mi to nijak obejit.
    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A vite ze zmena jazyka OS v Pocket PC zarizeni je poruseni OEM licence? Se nedivte, ze se ten flashovaci tool brani...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    laod
    Guest

    Takze kdyz si budu porizovat upgrade na WM5, tak si musim poridit Nemeckou verzi?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Presne tak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Opravdu není možné upgradovat z německých W2003???A není tedy ani možné updatovat z W2003 němerckých na W2003 v jiném jazyce (angličtina).Já to v té němčině prostě nesnesu!!!Prosím, poraďte mi!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citat odsud

    Have found a way to change the language of the iPAQ without hex editing, checksum calculating and language code searching hassle.
    I'll give an example here, in my case from German to English:
    1: Download the ROM Update of your original language, e.g. German, and the ROM Update of you target language, e.g. English.
    2: Start the target language ROM Update (e.g. English) until it says that the language of the device is wrong and break the installation with cancel.
    3: Start the original language ROM Update (e.g. German) until it successfully checks the original rom version. BUT DON'T PRESS THE START UPDATE BUTTON!
    4: Go to the temp installation folder of the original language ROM Update (e.g. c:\iPAQ\SP29835 for German) an rename the *.nbf file to *_bak.nbf.
    5: Go to the temp installation folder of the target language ROM Update (e.g. c:\iPAQ\SP29841 for English) and copy the ROM file (*.nbf) to the German folder. Rename it to the original language's *.nbf file name. (e.g. hx4700_11009_GER_AKU26.nbf for German)
    6: Go back to the installation and press the Update button.
    7: Wait

    I'm a happy user of English ROM now!

    P.S. legalni to neni, ale dela to kde kdo, uzivatele Varii by mohli vypravet
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Díky za odpověď, ale to přesto nefunguje!!!Pořád to hlásí rozdílnou ROm-ku!A to "přesně tak" mělo být k čemu? K mému dotazu, nebo k této radě???Rpzudíl mezi ROMKami je stále (language).Postup sice vypadá logicky, ale přesto ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Tak tedy moc, moc díky, funguje to, jen v tom návodu je v posledním odkazu chyba - ten "anglický *.nbf" se nesmí přejmeniovat na ten německý, nýbrž ho tam právě tak nechat! ještě jednou díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Parada
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A to jsi ale delal z WM2003 GER na WM2003 ENG? Nebo rovnou na WM5?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Surgical
    A to jsi ale delal z WM2003 GER na WM2003 ENG? Nebo rovnou na WM5?
    Tak se omlouvám za unáhlenost, ale nefunguje to!Prostě i ten přejmenovaný soubor to identifikuje jako "jinou ROM" a prostě to nepřehraje!!! nevíéte co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkus to jednoduse znova. Nekdy se pri prvnim pokusu flash jenom vymaze a az pri druhym projde update...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Zkus to jednoduse znova. Nekdy se pri prvnim pokusu flash jenom vymaze a az pri druhym projde update...
    Ano, ale ono se to ani nespustí, ono to rovnoui hlásí, že se jedná o jinou jazykovou verzi a proto to má "Abberufenn..." nebo jak je to ve skopčákovštině... zřejmě něcio jako "cancel"
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ hx4700 - Windows Mobile 6.5 (WM 6.5) - zkušenosti atp.
    Od k.karel_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 24-11-2011, 19:09
  2. HP iPAQ hx4700 - Windows Mobile 6.x?
    Od Dvora21 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-09-2008, 12:40
  3. Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 17-04-2007, 08:52
  4. Upgrade na Windows Mobile 2003 - krok za krokem + benchmarky PŘED a PO
    Od Pavel Koza v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 05-03-2007, 15:17
  5. Jak nastavit MSN, ICQ a jiné kecálky na MDA 2(krok za krokem)
    Od HELEKAL PETR v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-06-2004, 17:04