Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Za Boha nemůžu odblokovat HTC Wizard.....

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Ať dělám,co dělám,nedaří se mi odblokovat Wizard na SuperCID. Použil jsem na to Lokiwiz2.0b,ale furt se nedaří...
    Nemůže někdo poradit jak na 100% odblokovat Wizarda ???
    Děkuji.
    P.S. Je to už můj druhý Wizard,ale s tím prvním jsem neměl žádné problémy s odblokem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Proč zrovna SuperCID. Já jsem to dělal přes volbu CID Unlock (nebo tak nějak) a vše proběhlo v pohodě.

    1. z archivu jsem zkopíroval .cab do Varia a nainstaloval
    2. Na PC jsem z příkazové řádky spustil aplikci na unlock, kde jsem postupoval dle pokynů
    3. Nakonec jsem spustil instalator ROM (2.17.7.2)

    Možná jsem vypustil nějaké mezikroky jako třeba SR. Bohužel moje Vario si nemůže pamatovat věci, které si do něj nezaznamenám. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Ja mam pocit, ze jsem cetl na xda developers, ze novy Wizardi unlocknout nejdou. Je pry potreba udelat downgrade na nizsi verzi rom a pak to pry slape.
    Btw. U Lokiwiz2.0b je napsano C. CID Unlock (SuperCID)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Nejde provest CID unlock (obecne zadny DOC zapis) v ROM verze 2.x.x.x Ale tu snad zadny v CR prodavany Wizard nema.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Ano,opravdu nejde provést unloct CID. Bohužel nejde do Wizarda nahrnout ani nižší verze ROM (třeba ta od T-Mobile). Takže jsem tam měl poslední verzi 2.17...,chtěl jsem vyzkoušet testovací verzi ROM (kvůli stereu BT sluchátek) a mám peška. Jediné co šlo nahrát byla poslední verze T-Mobile US (taky 2.17..). Je to škoda.
    Opravdu to nejde nějak vyřešit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    To: Jamiroquai

    Myslíš,že by jsi mohl napsat ten návod na CID ulock ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    18

    Tak nejprve si stahni nba soubor (zazipovanej) z http://www.richardgoodwin.com/Qtek_9100_1_6_7_ENG.zip
    Po te si stahni program aWiard z http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=37386&highlight=qtek+9100+nba (Musis byt zaregistrovanej a prihlasenej). Pak pripoj Wizarda (Qtek) pres kabel k PC. Nech probehnout synchronizaci. Zkopiruj stazeny soubor Qtek_9100_1_6_7.nba do adresare *:\aWizard\Rom\ a spust aWizard.cmd. Z nabidky vyber "w" a potvrd "enter". Dostanes na vyber kterou ROM tam chces nahrat. Zadej "1" a potvrd. Po uspesnem nahrani odpoj Wizarda (Qteka) a proved HR. Nech vse probehnout, ale nesmis instalovat Extended ROM (Docilis SR pred instalaci Extended ROM). Po nabehnuti pripoj Wizarda (Qteka) k PC a pomoci aWizard odemkni CID (moznost "u"). Po te nahraj jakoukoliv ROM...ale myslim, ze tam stejne chces dostat tu testovaci verzi s A2DP. Melo by to probehnout vse bez problemu...napis jak si uspel...ja na sto procent:-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    14

    Lokiwiz Unlocker
    ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Wizard/Misc/Lokiwiz02b.zip
    Este s tymto programom by sa mal dat odblokovat. A este vie aj odblokovat CID. Ak mate nejake postrehy napiste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Je jedno zda to je Lokiwiz nebo aWizard, oboje pouziva stejny pristup. Kdy to nepujde v jednom, nepujde to ani v druhym..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    14

    Hmm.
    Now version 0.2b: SIMlock abitity FIXED
    Credits for the 0.2b version go to kpcomp, who found the missing GOTO End instruction after a SIMlock... Thanks!

    I can't stress enough that this work is heavily base upon the itsme tools, so my thanks to him. Also, spv-developers and xda-developers boards were an invaluable resource.

    I would also like to thank all the people that supplied their phone info in this thread: http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=33479

    Ok, now the instructions...

    1 - Unzip lokiwiz.zip to somewhere in your computer
    2 - Copy EnableRapi.cab to your Wizard
    3 - Execute the EnableRapi.cab in your phone. Wait for it to finish
    4 - Guarantee that your phone is connected via ActiveSync with the computer
    5 - Execute lokiwiz.bat (on your computer! My inbox is filled with this kind of error) and follow the instructions on your screen...

    Frequently Asked Questions:

    Q - Will it hard-reset my device?
    A - No. It will do a soft reset at the end of the process for applying the changes

    Q - I locked my device and now it shows only the SIMlock window
    A - Get your phone showing the SIMlock window. Connect it via ActiveSync. Use the tool to unlock your phone.

    Q - Why does a r2sd backup doesn't mantain the unlocking info?
    A - r2sd makes a backup of the rom. The unlocking info is stored in the Disk-on-chip, a different memory space altogether.

    Q - How about the CID unlock tool? (for using any type of roms)
    A - Integrated on Version 0.2.

    Q - I'm having problems with Unlocker not connecting to the phone
    A - Disable all kinds of Antivirus, Firewalls and similar applications before running Lokiwiz.

    Bye to all,

    Podla toho programiku tu netreba asi romku stahovat ze ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Chlapci,samá voda...
    Ten prográmek Lokuwiz jsem vyzkoušel jako první a vzhledem k tomu,že už mám druhé Vario (Qtek9100) jsem očekával,že vše proběhne jako u prvního kusu... Bohužel se mi nedařilo unlocknoutCID...
    Až díky "Jamiroquai" se to podařilo. Přesně podle toho návodu co popsal...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Omnia i900 T-Mo UK - jak odblokovat?
    Od dracekmracek v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-04-2009, 22:16
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-11-2008, 11:38
  3. Zahrajte si na Boha - SimCity 2000 for Pocket PC
    Od Michal Jelínek v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 16-10-2003, 21:51
  4. Jak odblokovat SMARTPHONE od Eurotelu ?
    Od Jarda Lukas v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-09-2003, 10:38