Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 97

Téma: Mitac Mio A701

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    24

    Mitac MIO A701 - má někdo tohle zařízení? Podělte se o zkušenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    co potrebujes za info?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    18

    Např : Jak velké to zvládne SDčko - 4 GB?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    24

    Zajímá mne především mechanické zpracování ( třeba porovnání s problémy, které jsou s Variem již po krátkém čase používání ), rychlost ( porovnání s něčím co jsi měl předtím ) a skutečná výdrž baterie pokud ho nosíš u sebe jako běžný mobil. Můžeš popsat i něco, co tě zaujalo v porovnání s tím co jsi měl předtím. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    takze dnes som si kupil MIO A701, zajtra napisem nieco na porovnanie, ale mal som doteraz MDA VARIO a uz som to nezvladol , ten procesor aj pri taktovani je nula bodov, aspon na to co to ja pouzivam, toto MIO ide ako hodinky.zatial som nesozoroval ziadne chyby, ale zajtra napisem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Zajímali by mne tyto věci :
    - praktická výdrž plně nabité baterie bez použítí GPS - jen jako telefon.
    - praktická výdrž plně nabité baterie s použítím GPS - při navigaci v autě bez dobíjení.
    - praktické zkušenosti se spoždením GPS
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    dobry den.
    Takze 1. skusenost s plne nabitou bateriou na bezne pouzivanie je ccajeden a pol dna, ale upozornujem ze strasne vela telefonujem , co je cca 2 az 2 a pol hodiny denne.
    2. pouzitie GPS bez dobijania je 2,5hod.
    3.opozdenie na navigacii, nie je ziadne, skusal som tomtom ten uplne bez problemov, ale to asi vsade, je to nezmar :-) a skusal som iGO, nastvil som si trochu gps modul na 1sekundu zo standardnych 5 a musim povedat ze ide to ako hodinky. uplne plynule.
    Viem porovnat s MDA vario, ktore cas telefonovania a standby ma asi zhodne, ale iGO bolo na nom nepouzitelne.ale to je vec procesoru. som nadmieru spokojny ze som vymenil toto zariadenie.je to omnoho stabilnejsie a rychlejsie.a to som mal vo Variu romku Qtek poslednu,aj pretaktovany procesor.neporovnatelne.Doporucujem tento pristroj aj ked ma absenciu WiFi, ale to uz riesim externou SDIO kartou, ktora sa pohybuje v cene cca 2.500Sk.Len na nu musim tyzden pockat. uvedomte si ze co investujete do wifi karty, ak ju porebujete, to usetrite na GPS zariadeni.
    Zatial s pozdravom a aktualne doplnim vsetky mnou zistene skutocnosti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    Este par praktickych rad:
    GPS modul Sirf III je perfektny, pouzival som predtym Leadtek a neskor NOKIA LD-3W a mozem konstatovat ze u mna v izbe nebola sanca signalu, a tymto zariadenim cca do pol izby od okna uplne v pohode.
    -ak by niekomu chybala absencia klavesnice, netreba sa bat. SPB full screen keyboard, toto riesi. najprv sa mi zdalo ze to je nepouzitelne, ale verte mi, po hodine skusania a nastavenia na rychle tlacitko je to pre mna to iste ako HDklavesnica ktore sa bezne pouzivaju na PPC. pisanie textu v tom istom case. chce to len trochu sa do toho dostat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Nemáte někdo podrobný návod v češtině?Už jsem prohledal kde co a nikde nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Obrať se na prodejce, popř. na dovozce. Český návod "musí" (ale víme jak to chodí) být přiložen. Ovšem nevím, na co ho potřebuješ. Na většinu věcí si jistě už přišel sám a ve WM5 je všechno více méně stejné, jen tam výrobce občas něco přidá nebo ubere (myslím softy). Já jsem na návod u svého prvního PDA koukal až asi po půl roce (co kdyby mi něco uteklo...-neuteklo) a na ty 2 bilble, co jsem dostal k Dellu se někde doma snáší prach.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Jó ty CZ návody!Něco málo tam bylo,jak namontovat držák na sklo a takový ptákoviny.Mám Mpx 220,WM bez problémů,ale detajlnější nastavení chybí,jako třeba GPS.Jinak dík.Mám to od včera,tak jsem z toho ještě vyděšenej
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Aha, tak to chápu. Promiň. ops: Ale jak říkám, obrať se na prodejce popř. na dovozce. Pokud neuspěješ a nikdo ze zde přítomných ti ho nepošle v elektronické podobě, tak budeš muset asi jednotlivé problémy řešit přímo zde ve fóru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    podrobny navod v cestine mas pribaleny pravdepodobne na CD, je dost podrobny,alebo nemas 3x CD v krabici?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Mám to z druhé ruky,jen 2xCD,to mám asi smůlu... Někde se píše 2xCD a jinde 3xCD,tak nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    to stehan
    Jak je velký ten soubor? Nemůžeš mu ho poslat v zipu mailem nebo ho dát někam na FTP, aby si ho stáhnul?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 162
    Poslední příspěvek: 29-12-2007, 16:35
  2. Mitac MIO A701
    Od Fány_oldd v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-04-2007, 12:05