Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: úbytek paměti na kartě

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Potreboval bych poradit , nahraval jsem na sd kartu film o velikosti 180mb a pri instalaci se to seklo a napsalo ze je tam malo mista i pres to ze tam bylo 188mb volneho mista . Od te doby mi to okolo 100mb z karty uplne zmizelo i kdyz jsem ji uplne vymazal ukazuje to jen 130mb volneho mista .Mozna by pomohl format - kde bych mohl nejaky program na formatovani karty sehnat ? Stalo se mi to poprve za trictvrte roku co mam pda .diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Zkus tenhle prográmek, nelekni se obrázku co u toho je
    mozna by taky sel pouzit Softick Card Export II kdy budes mit kartu v PC jako dalsi disk
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Diky , to prvni jaksi nemaka a to druhy taky ne - na pc se mi to ne a ne ukazat jako dalsi disk - muzes mi prosim poslat primej link na ten druhej program - diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    zde
    jinak po nainstalovani a resetu, budes mit v PDA v tray ikonku kde si to musis prepnout aby se to chovalo jako disk
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    tak uz to tam mam nainstalovany , ale jaksi nevim kde se to ma prepnou aby to bylo videt v pc jako disk , vpravo dole je ikonka , ale co tam kde mam zaskrtnout ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    melo by tam byt prepinani mezi
    • Active Sync
    • Card Export

    tak nastav Card Export
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    tak se mi to uz povedlo a vyresilo muj problem , ono to nastavit jde , ale jenom kdyz je pda odpojeny od pc . diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    5

    Zdravim mam podobny problemek,mam sd kartu 1GB a po mem nahodnem formatovani v PDA (ani nevim jak jsem to udelal) na ni mam jen 256kb a i kdyz ji dam do PC tak mi vic neukaze.Chtel jsem se zeptat jestli by mi mohl pomoci vise zminovany programek a jestli jej musim instalovat do PC nebo PDA.Diky moc za reakce
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    Zkus tenhle prográmek, nelekni se obrázku co u toho je
    mozna by taky sel pouzit Softick Card Export II kdy budes mit kartu v PC jako dalsi disk
    Je aj nejaky taky program ktory funguje na procesoroch MIPS. Vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    29

    zkuste pocketmechanic www.antontomov.com
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. navigace na karte
    Od Jiří Koutný v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-11-2006, 23:27
  2. Programy na SD kartě
    Od paveluh_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-02-2005, 15:10
  3. Pořádek na SD kartě
    Od hrtak_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-05-2004, 23:54
  4. Ubytek funkci na PPC 2002 oproti Win CE 2,0
    Od adamekma v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 15-10-2003, 20:36