Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Mapovani disku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    4

    Jak si prosimvas ve win2003 SE namapujem disk
    ve windowsech se to delalo tak ze: net use x: ...atd
    aneb pripojit sitovou jednotku

    mam acer n50 PE
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Windows Mobile nepouziva system disku, ale podovne jako Unixove systemy ma korenovy adresar a pod nej se mapuje zbytek...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Delam to pres TotalCommander a nebo pres PocketLAN.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Resco Explorer to umi taky..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Omlovám se za "lamáckou" otázku ale co tím získám?? Mohu pak procházet soubory v počítači přes kabel i přes BT?? Když bych si chtěl třeba v MDA pustit hudbu uloženou v PC..šlo by to?? Opravdu jsem to nepochopil tak se prosím nezlobte.. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To muzes i tak, ale jde o to, ze nektere SW nezvladaji cesty na sdilene disky pres \\nazev_pocitace\nazev_sdileneho_prostoru, takze je obcas dobre si namapovat tento sdileny prostor do vlastniho filesystemu (ve Windows jako disk, u WM a Unixech jako adresar)...
    Kapis?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jjj jasan.. Moc dík :yes: Takže to půjde i přes BT?? Používám Resco file explorer 5.35..tomu by to nemělo dělat problém, ne??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, pokud pomoci nej a BT vidis sdileny disk na svem PC, tak ano...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Tak sem to zkoušel přes Total commandera přes USB a nějak mi to nejde.. Jak to mám tam napsat?? Jak to tam píšete.. Úplný název počítače je ATM. a cesta ke složce kterou bych chtěl procházet je D:\music.. Pomůže mi pls někdo?? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. sdílení disků
    Od SG_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-03-2008, 14:22
  2. Mapování HW klávesnice MDA III
    Od shaana v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 21:57
  3. Mrtvá 2GB SD od San Disku
    Od Miloš Strouhal v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-02-2006, 21:22
  4. VPN, mapovani disku
    Od sabak_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-10-2005, 11:14