Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: A636 a inet přes BT na mobilu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    5

    Chci na net. Spojím A636 s N6310i přes BT (=mobil je modem). Pokud se spojení podaří, tak mi vždycky internet spadne (přeruší se BT). Nevíte někdo čím to je? Napadají mne jen 2 možnosti: A) BT mezi A636 a N6310i se ruší s GPRS na N6310i B) Na PDA není korektní instalačka na N6310i (je tam jen install na Ericssona). = Jde někde sehnat příslušný SW? Poradte prosím. Alien

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    0

    Ja bych ti doporucil si napred precist toto:
    http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=57 a pak napis zda ti to nejede.



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud vim, s N6310i jsou neustale BT problemy, ktere pry uspesne resi posledni (verze 7.x) FW...

    Pripadne to vyresi koupe noveho telefonu...

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od Alienus
    Chci na net. Spojím A636 s N6310i přes BT (=mobil je modem). Pokud se spojení podaří, tak mi vždycky internet spadne (přeruší se BT). Nevíte někdo čím to je? Napadají mne jen 2 možnosti: A) BT mezi A636 a N6310i se ruší s GPRS na N6310i B) Na PDA není korektní instalačka na N6310i (je tam jen install na Ericssona). = Jde někde sehnat příslušný SW? Poradte prosím. Alien
    Tak to jsme na tom úplně stejně...

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Vse zde zminovane bylo jiz na foru nekolikrat reseno.
    2. Vsechny problemy s Nokiackymi BT pripojenim vzdy resi nejposlednejsi firmware v Nokiich, a to jak pro 6310i, tak pro 6230(i).

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od Alienus
    Chci na net. Spojím A636 s N6310i přes BT (=mobil je modem). Pokud se spojení podaří, tak mi vždycky internet spadne (přeruší se BT). Nevíte někdo čím to je? Napadají mne jen 2 možnosti: A) BT mezi A636 a N6310i se ruší s GPRS na N6310i B) Na PDA není korektní instalačka na N6310i (je tam jen install na Ericssona). = Jde někde sehnat příslušný SW? Poradte prosím. Alien
    Tak se mi to povedlo. Přeinstalace firmware nic nevyřešila, takže jsem postupoval úplně přesně podle tohoto návodu: http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=57 V mém případě konkrétně podle "Eurotel GPRS/EDGE pro WM2003", přestože Asus má WM5. A funguje to )

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-08-2010, 13:52
  2. Přístup Opery /IE/ na inet přes WiFi
    Od sejkorka v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-10-2008, 21:33
  3. A636 a instalace přes SD kartu
    Od Bradman v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-10-2007, 13:07
  4. MDA III a připojení na Inet přes BT na Nokia 6130i
    Od kedar007 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-08-2007, 17:54
  5. Přenášení dat přes BlueTooth z mobilu do compu
    Od hanyzeman v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-12-2005, 09:23