Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Desktop na PDA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    44

    Dobry den
    Jsem jeden z tech, kteri nepouzivaji sve PDA, jako diar a budik, ale spise pro zabavu. Chtel bych si tam zprovoznit desktopovy system windows xp tablet. S narokem na vykon procesoru a velikosti systemu by si snad PDA poradil, ale zbyva otazka, jak to udelat... Na internetu se nekde pise, ze jo, jinde ze ne, tak ja nevim. Mohli byste to nekdo tady zduvodnit, proc by to neslo?
    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    18

    Bohuzel to nejde, procesor v PDA ma jinou architekturu.
    Jde ale linux, to ale vyzaduje odbornika
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    44

    A bylo by do takovehoto linuxu mozne nahrat graficke rozhrani windows xp? neztratilo by pda zaruku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Uz ciste hypoteticky ti na Win XP ti nebude stacit ani sebevykonejsi PDAcko. Co se da rozbehnout jsou win 95 a pry i 98, vic nic. A to je taky pres emulator a tedy dost pomale. Pokud bys mel zajem, tak pouzij vyhledavani
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    44

    A sel by tam nak narvyt windows ce?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Ak chceš návod ako dostať linux do n30 tak pohladaj v diskuzi ACERU niekde som tu dal na to téma.

    K linuxu po tom čo uvidíš fotky asi nebudeš chcieť dávať linux do n30ky musí sa totiž rozobrať
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Coburn
    A sel by tam nak narvyt windows ce?
    A proc Windows CE? WM jsou postavene na WCE...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. remote desktop control
    Od zatkojuraj v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-04-2008, 20:46
  2. Mobile vs Desktop
    Od JoKa_ce4you v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-03-2006, 19:47
  3. Wisbar Advance Desktop
    Od Morte_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-03-2006, 10:34