Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Vymena display na MDA Pro/Qtek 9000/HTC Universal/...

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    neviete nahodou kde a za kolko sa da kupit novy display na toto zariadenie?

    dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A kdepak jsi QTEKa kupoval? Tam ti ten displej nevymeni skrze jejich autorizovany servis? On se sam o sobe displej ani koupit neda, neexistuje prodejna s nahradnimi dily, musis to dat do servisu nechat vymenit. A ted je otazka kde jsi zarizeni zakoupil.. Nebo jej mas zvenku dovezene? Co se ti vlastne stalo s displejem?..
    Dalsi moznosti je najit na internetu nekoho s mrtvym MDA a neporusenym displejem a vrak od nej odkoupit..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    takmer si trafil klinec po hlavicke, nebudem to rozvadzat, aj tak je to zbytocne, je to pre znameho, len cisto informativne, ma moznost kupit MDA Pro s prasklym display za dobru cenu tak sa ma pytal ci sa da vymenit, viem ze niekto kupoval na MDA II alebo III a bolo to niekde tu na fore, ale som to cez search nenasiel
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    jo ja sem kupoval display na MDA III výmena i s praci stála u t-mobilu 4000 Kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    njn ale asi si MDA III kupoval od TM a to ja nemam od ziadneho operatora na slovensku, takze v tom je problem , skor sa potrebujem dostat k niekomu komu zhorelo PDA pri upgrade povedzme alebo nejaka firma ktora vie dodat ten display
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    V CR ani SR bohuzel neni zadna firma disponujici nahradnimi dily na Universala, zadna tu tato zarizeni ani neopravuje. Qtek to vse posila za hranice na opravu, trva to radove tydny, pristroje od nemeckeho T-mobilu jez se v CR prodavaji jdou zase na opravu do nemecka, take to trva radove tydny. Takze jedine sehnat nekoho s Universalem s mrtvou zakladni deskou, kdo bude chtit vrak levne prodat, jina sance na displej tu neni..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    tak zkus něco v zahraničí
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    no ano aj som hladal, ale vybehne na google kopa sajt ale nic sa netyka nahradnych dielov na qtek 9000 , aspon som teda ja nenasie, a teda prehliadat 1000000 najdenych odkazov sa mi fakt nechce
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Na stránkách německého T-Mobilu nikde není kdo pro ně zajišťuje servis?
    Případně je kontaktovat, aby tě nasměrovali.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    skusim dik za tip
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Ještě mě napadlo, není výpis všech servisních středisek někde na konci manuálu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Win XP na Qtek 9000 - HTC Universal!
    Od sirandrew v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-11-2007, 20:32
  2. Nový kryt pre Qtek 9000 + výmena
    Od akar134 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-01-2007, 12:59
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 00:02