Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jaký font na ASCII a UNICODE??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím.. Mám dotaz.. Jaký font mám použít aby se mi v MDA zobrazovali při prohlížení (úpravě) programů kód ASCII nebo UNICODE?? Vždy mi to hodí nepřehlednou směsici různých znaků které opravdu z hlavy nerozumím.. :O Například jsem si chtěl k jednomu programu přidat ikonu a jediné jak se mi to povedlo zobrazit v HEXadecimálním kódu a v tom tu ikonu přidat určitě nedokážu.. Děkuji za odpovědi případně vaše zkušenosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Muzes to nejak bliz specifikovat, co presne chces udelat? Nejak jsem naprosto nepochopil, na co se ptas...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Hlavně sem to pěkně poplet.. Vím že to není font ale nějaký překladač.. Myslím tím že když chci v nějakým file exloreru "vidět" program tak ho mohu vidět jen v HEXadecimální kódu ale jelikož ten file explorer neumí překládat ani ASCII a ani UNICODE tak se v tom vůbec nevyznám.. Chtěl bych prstě změnit ten *.exe soubor tak že bych mu chtěl přidat ikonu.. A jelikož to HEXadec kódu tam neumím napsat tak bych to viděl na to kódování textových "příkazů" toho programu.. Vysvětluju to asi mooc složitě.. Asi "dělám z malé housenky ještě větší housenku" ale nějaký ten "překladač" by pro PPC by se mi hodil..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak to bych chtel vedet, jak to chces bez nejakeho resource editoru udelat...
    Protoze ani po prelozeni do textove podoby nebudes to tam nejakym copy&paste schopen udelat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    A resource editor je například Visual basic nebo tak podobně??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300



    Ne, napr. tohle...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. [WM5/6, C++]: Cteni z Unicode textoveho souboru
    Od bkf1_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 09:26
  2. Zistenie ascii kódu stlačených tlačítok
    Od xmike_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 00:00
  3. MobiPocket a UNICODE
    Od Petr_J v sekci eKnihy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-05-2005, 08:37
  4. Zadávání WEP klíče pomocí ASCII characters
    Od Wyrgy v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-12-2004, 17:23