Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Dostupnost CABů??

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    53

    Zdarec lidi.. Mám tak trochu problém nefunguje mi spojení počítače s pda takže nemůžu nic instalovat.. Chtěl bych se teda zeptat jak je to s dostupností cabů, abych mohl instalovat přímo v pda, nebo jestli je nějakej program na comp, kterej by dokázal udělat instalaci do počítače a já pak jenom ty složky překopčil.. Nebo program do PDA, kterej by dokázal *.exe souštět na pda mooc vám díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Když spustíš EXE z PC, vytvoří se ti ve složce Program Files/Microsoft Active Sync ... CAB. Instalaci nech otevřenou a ten CAB si zkopíruj jinam. Pak instalaci můžeš dokončit nebo killnout.

    EDIT: .. opravil jsem path v PC .... teď už je to správně
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    53

    moooc ti díky hned to jdu skusit!!!! Jestli to bude fungovat si můj bůh!!

    EDIT: joo super funguje to fakt díky, nevim co bych si bez toho počal thx!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    78

    Takhle si extrahuju vsechny programy a pak uz jenom instaluju caby v PDA. Jenom je to obcas docela opruz, zvlast kdyz to ten cab ma ulozeny uplne nekde jinde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Dost velké procento výrobců poskytuje své softy i ve formě .CAB, takže je možno si je stáhnout rovnou do PDA. Obdobně i v sekci freeware zde na ce4you.cz si z mobilní verze, tedy mobil.ce4you.cz, stáhnete jen softy ve verzi, která nevyžaduje instalaci z PC přes ActiveSync.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    53

    Ještě se chci zeptat jak program nainstaluju na kartu?? když instaluju přes cab, tak se mě to nepta!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tady to máš vysvětlené. CabInstl ti pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Kde stahnout Real Player v CABu?
    Od mattes_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-01-2008, 20:33
  2. Ziskani CABu z EXE bez ActiveSync
    Od djs_core v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-06-2006, 11:36
  3. Program pro rozbaleni CABu?
    Od sorX_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-03-2006, 22:08
  4. Blimkeys v CABu
    Od beecher v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-05-2005, 17:44