... to iste
... po viacnasobnom restarte x51v sa disk objavil v spravcovi, ale nikde inde ho nevidim
... problem "vyrieseny", nainstaloval som CardExportPPC216![]()
... to iste
... po viacnasobnom restarte x51v sa disk objavil v spravcovi, ale nikde inde ho nevidim
... problem "vyrieseny", nainstaloval som CardExportPPC216![]()
vracena funkce pamatovani stavu AS....v1.46
update, pridava zastavovani tmail.exe
Přátelé - kamarádi!
Tak já nevím - stáhnu to do zařízení jako .cab, kliknu na to v Průzkumníku a objeví se hláška - K souboru WM5torage není přidružena žádná aplikace. Nejprve spusťte aplikaci a poté v této aplikaci otevřete tento soubor.
Dovčíl mi všecky .cab šly, jak jsem uvedl shora.
Zase chyba mezi židlí a klávesnicí či je v tom něco jiného?
Díky za radu.
mozna spatne stazenej soubor?
znovu prikladam posledni verzi 1.48
Nova verze podporuje zobrazovani prenosu pomoci LED...
moc pekny. jenze ve win98 mi to nenajde ovladace. nahlasi mi to windows mobile device, ale ovladac niet (pres windows update to samozrejme neni nic prekvapiveho). zkousel jsem i nejakej univerzalni usbmdm.inf, co tady nekdo postoval do jinyho threadu, ale to bude spis na nejakej modem, nez usb disk. nevite nekdo, kde potrebnej driver sehnat? hledal jsem tady, na xda-dev, smejdim v google a nic.
(treba mi nekdo odpovi, ze drivery jsou na instalacnim cd k wizardovi v krabici.. ale pochybuji)
edit: jinak pred pokusem o nalazeni ovladace se mi to vzdy ohlasi podle toho, na co jsem se to naposledy snazil napasovat. cili jednou se to ohlasi jako windows mobile device, jednou jako 1394/usb pamet. no ale nebere to na nic. sehnal jsem si i nejakej univerzalni driver na usb mass storage, ale ten se na to taky neprilepi. tak spoleham na vas, bratrstvo ppc
edit 2: vrcholem snahy meho hledani jsou tyhle stranky http://www.winpack.org/usbmsd.php s drivery pro mass storage device support. ty jako jediny se na wizarda chyily a nainstalovaly se mezi radice usb, ale v seznamu disku pruzkumnika ci wincmd wizarda stejne nevidim. nemate nekdo moznost ty mass storage drivery nekde na win 98 prubnout?
Nevim presnou rychlost kopirovani z PC do cihly,ale 5MB song mam pretazenej za cca 3 sekundy...tento program zarazuju do vysoce pouzitelnych :yes:
nova verze 1.52 a opravena notifikace ledkama....
super program , jedine co tak na wizardu to nejak s tema ledkama neumi dobre pracovat a vibrator se seka![]()
tak to lzes jelikoz vario ma usb1.1 a kopirovani do ppc 5MB je otazkou ne 3, ale nejmene 10ti sekund...Původně odesláno od Styxer
Snazil jsem se starsi verzi 1.34 preinstalovat verzi 1.52. Preinstalace se nezdarila (nevim proc). Proto jsem chtel starsi verzi odinstalovat pres zalozku "odinstalovani programu". Bohuzel zde WM5torage nenachazim, tudiz ji nelze odinstalovat. Jak do Varia ted dostanu novejsi verzi?
U mne pomohlo natvrdo smazat adresář wm5torage z Program Files...![]()
určitě jsi to měl před reinstalací deaktivované?Původně odesláno od Big.T
Tak tu je verze 1.53.
Zaregistroval jsem se na www.modaco.com, abych take mohl stahovat nove verze a vkladat je sem, ale bohuzel mi to pise, ze na toto nemam opravneni. Nevim kde je chyba
Muze to sem tedy nekdo komu to jde vlozit? Dekuji
Version 1.53
- USB device will not appear on PC as "unnamed" anymore, but in the form of "WM5torag"(sorry only 8 chars in ID) + "device name". Helps when multiple devices are connected and you are using "safe removal".