Původně odesláno od Dandak
Původně odesláno od Dandak
Super :yes:
Díky Bohumile (Stejskal) za upozornění,
thanks to Igor V. Bozhko alias Ingvarr for your great utility!
Už je tu 1.32.
From Igor:
"Version 1.3
- added prompt to soft-restart the device after installation
- when storage is attached to USB host, mobile device USB controller and flash disk are ordered to be kept in "Power On" state
- added switch to choose between "Removable" and usual ("Hard Disk") device classes. Will affect how the host OS treats the device - for instance, it will not create System Restore and Recycle Bin if class is Removable.
Version 1.32
- added possiblie explanations to most common activation errors (1f and 57)"
Qtek (jeho kartu) teď konečně můžu používat jako flash disk všude, kde to jde.
Na LOOXi 720 jako další 1 GB Hard disk, na PC jako USB Storage atd.
Stačí k tomu ještě malý kablík a ještě menší redukce.
Mini SD Kingston s tím vším chodí opravdu dobře - všude.
Tak je na světě verze 1.34. Pokud už jí někdo stáhnul, mohl by jí hodit sem do fóra?
Version history:
Version 1.33
- restart will not be suggested if installation wasnt successful
Version 1.34
- on deactivate, switch will be made to previously remembered driver. I.e. if you will set ActiveSync to Serial mode, it will not revert to RNDIS anymore on Mass Storage deactivation
Here...
Přes externí USB 2.0 čtečku pamětí (za 200 Kč) mi zápis jede na miniSD 11MB/s bez problému.. Tak možná na větší soubory se to hodí koupit...
Nova verze 1.4 ma udajne zlepsit rychlost prenosu...
Měření rychlosti s novou verzí 1.40
kopírování PC - karta rychlost cca. 488 kbites/s
kopírování karta - PC rychlost cca. 744 kbites/s
pro porovnání, toto jsou udaje z verze 1,25
kopírování PC - karta rychlost cca. 210 kbites/s
kopírování karta - PC rychlost cca. 560 kbites/s
rychlosti :
PC do Qtek = 500 kbytes/s
Qtek do PC = 750 - 770 kbytes/s
to už je slušný :yes:
nova varze 1.41, opraveny nejake chyby...
nova verze 1.44
he, to je rychlost, nekolik verzi denne, to potesi :-) mame tu verzi 1.45
... funguje niekomu uvedeny program na x51v? (alebo, preco iba mne uvedeny program nefunguje?)
... urobil som instal do pamate PDA, zvolil activate lenze disk vo Windows nevidim
... prebehlo pridanie noveho HW v PC(podla ikony pri hodinach a zvuku), ale s x51v mi to proste nefunguje
... a teraz preco? :-?
klidne muze byt chyba v systemu PC, casto se stava, ze se priradi stejne pismeno (pokud treba uzivas jine pripojene jednotky), nebo system naopak nedokaze priradit zadne...zkus pres management disku kouknout, jestli je tam ten disk viditelnej a pripadne prejmenuj na jine pismeno...ale samozrejme, je mozne, ze chyba bude jinde...nevim, jestli to s x51 pracuje...
... nie, disk viditelny nie je![]()
tam ho taky myslim ani neuvidis, to neni pevna jednotka....ale kazdopadne jsem sipse myslel pres compmgmt.msc (nebo pres mmc a otevrit) a tam je disk management....